Soru redmi not 7 bootloder kilidi açılmadı telefon imei kapandı nasıl açarım

tekin40

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
tekin
Cihazım
not 7
Konular
2
bu hafta telefonum imei kapandı benimde bootloder kidi açık sanıyordum açık değilmiş Şuan telefon kapandı bi kaç arkadasın videosuna baktım ama olmadı snapdrogon işlemciye bootloder gerekmeden imei atılıyor diyorlar ama telefon pc ye baglanıyor fakat fastboot tool da telefona baglanmıyor diag da açıyorum ama telefon windows 10 da baglantı noktası olusmuyor bi yerde bir hata var bulamadım bi yardım edermisiniz

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    21 KB · Görüntüleme: 27

Sad Alien

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murad
Cihazım
redmi note 7
Meslek
öğrenci
Konular
3
bu hafta telefonum imei kapandı benimde bootloder kidi açık sanıyordum açık değilmiş Şuan telefon kapandı bi kaç arkadasın videosuna baktım ama olmadı snapdrogon işlemciye bootloder gerekmeden imei atılıyor diyorlar ama telefon pc ye baglanıyor fakat fastboot tool da telefona baglanmıyor diag da açıyorum ama telefon windows 10 da baglantı noktası olusmuyor bi yerde bir hata var bulamadım bi yardım edermisiniz
Telefonunuz rootlu değilse su neden yazıyorsunuz?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Oyla:

tekin40

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
tekin
Cihazım
not 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl yapmam gerekiyor bi yardımcı olurmusunuz

Oyla:

tekin40

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
tekin
Cihazım
not 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bootloder kilidini açtım fakat TWRP kurarak hallettim imei attı bi arkadaş fakat tek imei oluyor dedi ikinci sim aktif olmuyor mu birde twrp den nasıl kurtulur normal haline kilitsiz ve normal yaparım mi flas tan room atsam imei uçar mı bilgini verebilirseniz sevinirim arkadaşlar

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
bootloder kilidini açtım fakat TWRP kurarak hallettim imei attı bi arkadaş fakat tek imei oluyor dedi ikinci sim aktif olmuyor mu birde twrp den nasıl kurtulur normal haline kilitsiz ve normal yaparım mi flas tan room atsam imei uçar mı bilgini verebilirseniz sevinirim arkadaşlar
Hocam IMEI atıldığında sadece sim 2 aktif olur sim 1 de IMEI olmaz.
Mi flash ile rom atmak IMEI uçurmaz fakat aşağıdaki Clean all seçmeniz lazım. Clean all and lock seçeneği aktif kalırsa rom bootloader kilidiniz kapanır hem IMEI uçar.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam IMEI atıldığında sadece sim 2 aktif olur sim 1 de IMEI olmaz.
Mi flash ile rom atmak IMEI uçurmaz fakat aşağıdaki Clean all seçmeniz lazım. Clean all and lock seçeneği aktif kalırsa rom bootloader kilidiniz kapanır hem IMEI uçar.
Hocam böyle bir şey yok
mi flash ile imei atılmış cihazın bootloader kilidini kapattım açtım IMEI silinmedi bu işlemden işleme değişiyor

Oyla:
Üst Alt