Soru redmi not 7 bootloder kilidi açılmadı telefon imei kapandı nasıl açarım

tekin40

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
tekin
Cihazım
not 7
Konular
2
bu hafta telefonum imei kapandı benimde bootloder kidi açık sanıyordum açık değilmiş Şuan telefon kapandı bi kaç arkadasın videosuna baktım ama olmadı snapdrogon işlemciye bootloder gerekmeden imei atılıyor diyorlar ama telefon pc ye baglanıyor fakat fastboot tool da telefona baglanmıyor diag da açıyorum ama telefon windows 10 da baglantı noktası olusmuyor bi yerde bir hata var bulamadım bi yardım edermisiniz

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    21 KB · Görüntüleme: 27

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Hocam böyle bir şey yok
mi flash ile imei atılmış cihazın bootloader kilidini kapattım açtım IMEI silinmedi bu işlemden işleme değişiyor
İlk defa sizden duyuyorum hocam bl kapatıp da brick olamayan.
Acaba Xiaomi artık Oneplus gibi mi yapıyor hard reset, fabrika ayarları ve bootloader açıp kapatığımızda IMEI gitmiyor.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
İlk defa sizden duyuyorum hocam bl kapatıp da brick olamayan.
Acaba Xiaomi artık Oneplus gibi mi yapıyor hard reset, fabrika ayarları ve bootloader açıp kapatığımızda IMEI gitmiyor.
İşlemden kaynaklı hocam sanırsam benim cihazım globaldi bundan emin olduğum için kapattım sorun olmadı
açarken de IMEI silinir diye efs yedeği bile almıştım ama şükür ihtiyacım olmadı
ayrıca fabrika ayarlarına döndürdük ve stock recovery den wipe data yaptık Ironsides hocamla ikimizin de IMEI silinmedi :)

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
İşlemden kaynaklı hocam sanırsam benim cihazım globaldi bundan emin olduğum için kapattım sorun olmadı
açarken de IMEI silinir diye efs yedeği bile almıştım ama şükür ihtiyacım olmadı
ayrıca fabrika ayarlarına döndürdük ve stock recovery den wipe data yaptık Ironsides hocamla ikimizin de IMEI silinmedi :)
Dediğiniz gibi olabilir hocam işlemden işleme değişebilir ama yinede brick olmuyor demeyelim o sorumluluğun altına girmeyelim. :$ :D

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Dediğiniz gibi olabilir hocam işlemden işleme değişebilir ama yinede brick olmuyor demeyelim o sorumluluğun altına girmeyelim. :$ :D
Global cihazsa brick olmaz hocam en fazla IMEI silinir kilit için yetkili hesap gerekir
ama cihaz açılır diye düşünüyorum

Oyla:

ensrogzz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ensar
Cihazım
mi 9t
Konular
0
bootloder kilidini açtım fakat TWRP kurarak hallettim imei attı bi arkadaş fakat tek imei oluyor dedi ikinci sim aktif olmuyor mu birde twrp den nasıl kurtulur normal haline kilitsiz ve normal yaparım mi flas tan room atsam imei uçar mı bilgini verebilirseniz sevinirim arkadaşlar
hocam bl yi twrp kullanarak mı actınız

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
hocam bl yi twrp kullanarak mı actınız
Hocam bootloader kilidini twrp ile açamazsınız tam tersi bootloader açmadan twrp yükleyemezsiniz.

Oyla:

tekin40

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
tekin
Cihazım
not 7
Konular
2
Arkadaşlar şimdi farkettim ki yuklemeden sonra parmaz izi çalışmıyor ekran kapalıyken sensöre dokununca ekran açılıyor fakat parmak şzi eklemeye gelince desen belirliyorum ama parmak izi okumuyor acaba rom yüklesem sorun düzelir mi yoksa baska laternatif var mıdır

Oyla:

hakankaplan1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hakan
Cihazım
redmi note7
Meslek
öğrenci
Konular
0
Mümkün. Beklemeden bootloader da açabilirim
Hocam size ulaşmam gerekiyor özelden mesaj atmam için sms onayı istiyor fakat telefonu açamıyorum sms kodu alamıyoru siteden lütfen bana dm atarmısnız

Oyla:
Üst Alt