Yardım Redmi Not 6 pro stock recovery

hasankasabara43

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
53
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Rom 10.3.6
Telefon Modeli
Redmi Not 6 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacım var cihazım redmi not 6 pro twrp kuruluymus hiçbir şekilde güncelleme yapamıyorum stock recovery dosyasını bulmam lazım link varsa atabilir misiniz acilen forum yöneticileri ?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Dostum mi flash ile stock rom yüklediğinde tekrar stock recovery yüklenicektir bu arada cihazını twrp ilede güncelleyebilirsin indirilen zip dosyasını install/yükle kısmından kurabilirsin.

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacım var cihazım redmi not 6 pro twrp kuruluymus hiçbir şekilde güncelleme yapamıyorum stock recovery dosyasını bulmam lazım link varsa atabilir misiniz acilen forum yöneticileri ?

Yapacağınız güncelleme MIUI 11 sürümü ise ; en güncel MIUI 10 fastboot romu cihaza pc aracılığı ile kurup güncellemeyi otomatik yapabilirsiniz.

MIUI 11 Romu TWRP ile kurarsanız sıkıntısız çalışır fakat bölge seçimi kısmı çin bölgesinde sabit kalıyor.Yeniden Rootlayıp düzeltmek gerekiyor bu sefer.Üstteki tercihi kullanmanızı tavsiye ederim.

Oyla:

hasankasabara43

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
53
Dostum mi flash ile stock rom yüklediğinde tekrar stock recovery yüklenicektir bu arada cihazını twrp ilede güncelleyebilirsin indirilen zip dosyasını install/yükle kısmından kurabilirsin.
twrp şifre istiyor kral napabilirim

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Twrp şifre istiyosa 2 seçenek var ya EU stabil rom yükliceksiniz yada mi flash ile stock rom yükliceksiniz orjinal recovery döner o zaman. twrp şifresi twrpden format atıldığında gidiyor fakat cihaz açılıp ilk kurulumu yaptıktan sonra tekrar şifreliyor.

Oyla:

hasankasabara43

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
53
Yapacağınız güncelleme MIUI 11 sürümü ise ; en güncel MIUI 10 fastboot romu cihaza pc aracılığı ile kurup güncellemeyi otomatik yapabilirsiniz.

MIUI 11 Romu TWRP ile kurarsanız sıkıntısız çalışır fakat bölge seçimi kısmı çin bölgesinde sabit kalıyor.Yeniden Rootlayıp düzeltmek gerekiyor bu sefer.Üstteki tercihi kullanmanızı tavsiye ederim.
güncel twrp dosyası varmi elinizde bu twrp bozuk galiba

Oyla:
Üst Alt