Isınma gibi proplem yapiyormu birde Xiaomi in kendi mesaj ve arama uygulaması geliyormu ?Evet kendi cihazımada kurdum oluyor
Isınma çok dikkat etmedim global Avrupa romdada biraz vardı şu andada biraz var endonezya ile aynı tek fark bunda orjinal arama mesajlasmasi var Endonezya'da google mesajla geliyor malesef. genel olarak begendim tawivan romu ilk kez kullanıyorum.Isınma gibi proplem yapiyormu birde Xiaomi in kendi mesaj ve arama uygulaması geliyormu ?
Tawivian romundami orjinal mesaj ve arama geliyor Endonezya romundamiIsınma çok dikkat etmedim global Avrupa romdada biraz vardı şu andada biraz var endonezya ile aynı tek fark bunda orjinal arama mesajlasmasi var Endonezya'da google mesajla geliyor malesef. genel olarak begendim tawivan romu ilk kez kullanıyorum.
Edit : Gelen güncelleme android 13 güncellemesi imişBu Romu fastboot tan yükleyip cihazın ayarlarını vs.yaptıktan sonra 14.0.1.0 TMOIDXM 4.1 gb diye güvenlik güncellemesi geldi 14.0.3 ten 14.0.1 e niye düşüyor tlf o kısmı anlayamadım???
Kendi başıma farkını anlayamazdım, teşekkürler. Yalnız versiyon numarası niye geri gitmiş onu anlayamadım.Edit : Gelen güncelleme android 13 güncellemesi imiş
Endonezya romda telefon uygulaması Google'ınki geldi bende
Bu sürüm endonezya romda google mesaj uygulaması ile geliyor bu sorunu Taiwan sürümü yükleyerek çözdüm bilginize.
Isınma gibi proplem yapiyormu birde Xiaomi in kendi mesaj ve arama uygulaması geliyormu ?
Xiaomi nİn kendi arama ve mesajlaşma uygulaması Google arama mesajlaşma yok gayet iyi 1 haftadır kullanıyorum.Kendi başıma farkını anlayamazdım, teşekkürler. Yalnız versiyon numarası niye geri gitmiş onu anlayamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefon (dialer) uygulaması Xiaomi, mesaj ise default olarak Google olmuş ama aslında Xiaomi uygulaması da var içinde. Menüden açtığınız zaman bunu varsayılan yapayım mı diye soruyor zaten.
Xiaomi nİn kendi arama ve mesajlaşma uygulaması Google arama mesajlaşma yok gayet iyi 1 haftadır kullanıyorumKendi başıma farkını anlayamazdım, teşekkürler. Yalnız versiyon numarası niye geri gitmiş onu anlayamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefon (dialer) uygulaması Xiaomi, mesaj ise default olarak Google olmuş ama aslında Xiaomi uygulaması da var içinde. Menüden açtığınız zaman bunu varsayılan yapayım mı diye soruyor zaten.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1:OTA Yolu ile Yazılımın Size Ulaşmasını Bekleyebilirsiniz .OTA Rom Dosyasını İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
2:Aşağıda Bulunan Recovery İndirme Bağlantısı Üzerinden Zip Uzantılı Dosyayı İndirip TWRP Kurulu ise Cihazınızda TWRP Üzerinden Kurabilirsiniz
3:Cihazınızın Bootloader Kilidi Açık İse Fastboot Romu Mi Flash üzerinden Kurabilirsiniz.
- Mi Flash Tool
Fastboot Rom Kurulum RehberiAygıt: Redmi Not 12 Pro / Pro + 5G Endonezya
Kod adı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirSürüm: V14.0.3.0.SMOIDXM
Dal: Ahır
Tür: Kurtarma
Boyut: 4,1 GB
Yayın Tarihi: 2023-04-07
Paket ismi: miui_RUBYIDGlobal_V14.0.3.0.SMOIDXM_914a0a58de_12.0.zip
MD5: 914a0a58de4df0d1f998b15bc3f55b49
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Aygıt: Redmi Not 12 Pro / Pro + 5G Endonezya
Kod adı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirSürüm: V14.0.3.0.SMOIDXM
Dal: Ahır
Tür: Hızlı önyükleme
Boyut: 6,5 GB
Yayın Tarihi: 2023-03-09
Paket ismi: ruby_id_global_images_V14.0.3.0.SMOIDXM_20230309.0000.00_12.0_global_0b47cc9af7.tgz
MD5: 0b47cc9af7b53e8f136718176258b145
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir