1 ay önce tanıtılmıştı hb de 22 haziranda stoklara girecekmiş ön sipariş açılmış.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bakalım hadi hayırlısı olsun bakalımHesap yaptım da alttan girdim üstten çıktım 149 mümkün olan bir rakam bile değil bizim için belki 169 164,5 gibi birşey olabilir. Ücretsiz kargı ile yine hb den iyi oluyoruz. Bakacaz duruma
Hesap yaptım da alttan girdim üstten çıktım 149 mümkün olan bir rakam bile değil bizim için belki 169 164,5 gibi birşey olabilir. Ücretsiz kargı ile yine hb den iyi oluyoruz. Bakacaz duruma
Romdan kaynaklanıyor olabilir.xiaominin berbat bi' Bluetooth sorunu var. telefonumu arabaya bağlayıp müzik açtığım zaman ses kesilip kesilip duruyor çözebilir miyim ?
Almadım ama alanlar için fiyat farkı ödeniyor ön siparişte yani bu fiyattan almış oldular daha da indirim gelir mi bilmem yaz dönüşü almayı düşünüyorum.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ön sipariş verenler burada mı?
12 gün sonra 30 lira indirim
tüm miui tabanlı romlarda böyle, mi6larda kronik sorun herhaldeRomdan kaynaklanıyor olabilir.
Ben arabaya Bluetooth ile bağladığımda 10 metreye kadar sorunsuz çalışıyor hiç bir sıkıntısını görmedim her işlevi görüyor. Kısaca Romdan kaynaklanıyor olabilir
Olabilirtüm miui tabanlı romlarda böyle, mi6larda kronik sorun herhalde
Bence pek gelişme yok gibi. İncelemesine falan bakmak lazım yinede kullanan çıkar muhakkakAcaba gelişme varmi su yeni zımbırtı da almayi düşünüyorum ama pubg muzik sadece