dostum 1 hafta önce cihazı aldım fake rom var hyperos güncellemesi fln da yok şuan mi14 yardımcı olurmusun rom atmayaArkadaşlar daha evvel twrp üzerinden yazılım atmıştım imei uçmadı sorunsuz. BL açık imei atılı cihaza fastboot üzerinden yazılım attığımızda imei gidiyormu acaba ?
Boot kilidi açıksa twrp yükleyip istediğiniz roma geçersiniz. Önce kilit açık mı onu kontrol edin, cihaz açılırken siyah ekranın üstünde açık kilit simgesi varsa açıktır.Cihazı kayıtsız kullanıyorum 1 hafta oldu fake rom atılmış elite rom nasıl atabilirim yardımcı olabilecek varsa numara bırakırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum 1 hafta önce cihazı aldım fake rom var hyperos güncellemesi fln da yok şuan mi14 yardımcı olurmusun rom atmaya
Açık değil malesef nasıl açarımBoot kilidi açıksa twrp yükleyip istediğiniz roma geçersiniz. Önce kilit açık mı onu kontrol edin, cihaz açılırken siyah ekranın üstünde açık kilit simgesi varsa açıktır.
Recovery - TWRP Poco F5 Pro / K60 HyperOs Android 14 (Dokunmatiği Çalışıyor)
TWRP Recovery Kurulumu İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir. Bilgisayarınıza Minimal ADB indirin ve kurulumunu yapın İndirmiş olduğunuz recovery dosyasının içinde .img olan dosyayı C/Programfiles/Minimal ADB içerisine atın. Buraya attığınız dosya adını kolay...forum.miuiturkiye.net
HyperOs yüklü değilseAçık değil malesef nasıl açarım
Yurt dışı cihaz kayıtsız sorun olurmu bt açma yada güncelleme yapmaHyperOs yüklü değilse
Cihazda HyperOs yüklüyse aşağıdaki konuya göz atmanız ve uygulamanız gerekiyor.Rehber - Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...forum.miuiturkiye.net
Haber - [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım
Xiaomi HyperOS Bootloader Açma Rehberi: Ön Gereklilikler: En az 30 günlük bir Xiaomi hesabına sahip olmalısınız. Eğer hesabınız yoksa, yeni bir hesap açacaksanız 30 gün beklemeniz gerekecektir. Daha önce mevcut olan bir hesabınız varsa bunu kullanabilirsiniz. Fakat unutmayın bir hesabın aylık...forum.miuiturkiye.net
Bt kilidi açılırken veriler silinir. Önemli şeylerinizi yedeklemeniz gerekiyor.Yurt dışı cihaz kayıtsız sorun olurmu bt açma yada güncelleme yapma
Bt kilidi açılırken veriler silinir. Önemli şeylerinizi yedeklemeniz gerekiyor.
SELAM. BUNDA EU ROM GİBİ ÖZELLEŞTİRMELER MEVCUT MU TEMA İÇE AKTARMA ARAMA SES KAYDETME VS.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir