EU romların hepsi custom yani oynanmış romdur. Orijinal EU yoktur. Orijinal rom isterseniz global romu kullanabilirsiniz.Bu rom geliştirici rom mu yoksa xaoimi nin orijinal sitesinde paylaşılan rom mu biraz yabancıyım da konulara eyer öyle ise xaoimin kendi çıkardığı orijinal oynajilmamis miui 11 eu veya her ne ise artık linkini nereden bulabilirim?
Anladım. Hocam karar verdim. Miui 11 e dönüş yapacağım global sürüme indirebileceğim orijinal site varmiEU romların hepsi custom yani oynanmış romdur. Orijinal EU yoktur. Orijinal rom isterseniz global romu kullanabilirsiniz.
Benim kullandığım aşağıdaki versiyonu öneririm. Aldığımdan beri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Burada bahsedilen sorunların hiçbiri ben de yok.Anladım. Hocam karar verdim. Miui 11 e dönüş yapacağım global sürüme indirebileceğim orijinal site varmi
Sarjı nasıl gidiyor hocam ekran süresini paylasma imkanınız var mıBenim kullandığım aşağıdaki versiyonu öneririm. Aldığımdan beri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Burada bahsedilen sorunların hiçbiri ben de yok.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şöyle tarif edeyim. Sabah 10 gibi çıkarıyorum. Aynı akşam değil de ertesi akşam 8 gibi tamamen bitmiş oluyor. Bu süre içerisinde sürekli sosyal medyada dolaşıyorum. Yarım saat call of duty oynuyorum. 3-5 telefon görüşmesi yapıyorum kısa süreli.Sarjı nasıl gidiyor hocam ekran süresini paylasma imkanınız var mı
Hocam dediğim gibi ekran süresini paylasırsanız daha güzel olurŞöyle tarif edeyim. Sabah 10 gibi çıkarıyorum. Aynı akşam değil de ertesi akşam 8 gibi tamamen bitmiş oluyor. Bu süre içerisinde sürekli sosyal medyada dolaşıyorum. Yarım saat call of duty oynuyorum. 3-5 telefon görüşmesi yapıyorum kısa süreli.