Recovery Redmi K30 Pro- Twrp 3.4.2B-0623 Tek Tuş Yükleme Aracı

King.man

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Oneplus 8t
Konular
3
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_redmik30pro dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.

twrpsaltokunur-png.45440

Zip şifresi : miuiturkiye.net
İndirme Bağlantısı : http://secyukle.com/dosya/uploads/B...WRP-3_4_2B-0623-REDMI_K30PRO-By_TRabZonLu.zip

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam twrp kuruluyor wipede sistem görünmüyor ne yapmam lazım

FixuS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
pocco f2 pro
Konular
0
İndirme bağlantısı çalışmıyor.

Arkadaşlar, Twrp kurdum başka yerden üzerine eu rom atıyorum fakat yükleme sonrası ne yaparsam yapayım telefon yine twrp sayfasına dönüyor. Lütfen yardım edin 8 saattir bununla uğraşıyorum. Düzgün twrp bulamıyorum ve cihazım F2 Pro olmasına rağmen şuan K30pro olarak gözüküyor pc de ve twrp sayfasında..

Eu rom'u sayfasından güncel indirdim fakat twrp sanırım hatalı, buradaki dosyayı deniyecektim ama link bozuk..

Biri yardım etsin lütfen.

alipasali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 8 se
Konular
1
Hocam benim telefon sorunsuz çalışıyor fakat sosyal medya ve diğer video uygulamalarında 10 sn bir gecikme oluyor sorunu ne olabilir

Snn1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Iyi
Cihazım
Mi5x
Konular
3
Twrp yeni sürüm 4pda sayfasinda yayınlanmış kontrol edip guncelleme şansınız varmi

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Twrp yeni sürüm 4pda sayfasinda yayınlanmış kontrol edip guncelleme şansınız varmi

ilerleyen zamanlarda paylaşırım sitedeki tüm cihazlardan elimde maalesef yok kontrol etme şansım da yok. siz kontrol edip bilgilendirin

Snn1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Iyi
Cihazım
Mi5x
Konular
3
" data-source="post: 1140976" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
ilerleyen zamanlarda paylaşırım sitedeki tüm cihazlardan elimde maalesef yok kontrol etme şansım da yok. siz kontrol edip bilgilendirin
Eu romda denedim zipteki img dosyasini cikarip twrp uzerinden güncelledim ama bootloap dustu cihaz miflash ile rom atmak zorunda kaldim her romda stabil çalışmıyor sanirsam

berkerew

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
berke
Cihazım
note 9
Konular
0
İndirme bağlantısı çalışmıyor.

Arkadaşlar, Twrp kurdum başka yerden üzerine eu rom atıyorum fakat yükleme sonrası ne yaparsam yapayım telefon yine twrp sayfasına dönüyor. Lütfen yardım edin 8 saattir bununla uğraşıyorum. Düzgün twrp bulamıyorum ve cihazım F2 Pro olmasına rağmen şuan K30pro olarak gözüküyor pc de ve twrp sayfasında..

Eu rom'u sayfasından güncel indirdim fakat twrp sanırım hatalı, buradaki dosyayı deniyecektim ama link bozuk..

Biri yardım etsin lütfen.
Aynı sorundan müzdaripim yardım edebilicek birileri yok mu

King.man

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Oneplus 8t
Konular
3
yeni twrp çıkmış arkadaşlar trabzonlu hocamın izni olursa paylaşırım android 11 rom yüklemelerinde costum rom yüklemelrimde sıkıntısız calıştı denedim costum romlarda silinme olmuyor

Üst Alt