Recovery Redmi K30 Pro- Twrp 3.4.2B-0623 Tek Tuş Yükleme Aracı

Berkedix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Grafiker
Konular
4
yeni twrp çıkmış arkadaşlar trabzonlu hocamın izni olursa paylaşırım android 11 rom yüklemelerinde costum rom yüklemelrimde sıkıntısız calıştı denedim costum romlarda silinme olmuyor
Hocam atar mısın özelden ? 1 Haftadir TWRP yuzunden rom yukleyemiyorum

Snn1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Iyi
Cihazım
Mi5x
Konular
3
yeni twrp çıkmış arkadaşlar trabzonlu hocamın izni olursa paylaşırım android 11 rom yüklemelerinde costum rom yüklemelrimde sıkıntısız calıştı denedim costum romlarda silinme olmuyor
Hangi twrp paylasirmisin sana zahmet

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

healthypatient

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Mi Band 3
Konular
2
Arkadaşlar telefonum Poco F2 Pro 256 GB Global sürüm. TWRP, Root gibi işlemleri seneler önce yapıyordum. Şu an yabancıyım.

Ana mesaj doğrultusunda cihaza TWRP kurdum ama telefonu kapatıp ses kısma ve güç tuşlarına birlikte bastığımda FASTBOOT logosu geliyor ve beklesem dahi gitmiyor. Ben de telefonu kapatıp yeniden başlatıyorum. Neden Recovery Mod'a giremiyorum? Ayrıca telefonu bilgisayara bağladığımda artık Poco F2 Pro yerine telefonun ismi K30 Pro şeklinde gözüküyor. Bu sorunların çözümlerini bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

healthypatient

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Mi Band 3
Konular
2
Arkadaşlar telefonum Poco F2 Pro 256 GB Global sürüm. TWRP, Root gibi işlemleri seneler önce yapıyordum. Şu an yabancıyım.

Ana mesaj doğrultusunda cihaza TWRP kurdum ama telefonu kapatıp ses kısma ve güç tuşlarına birlikte bastığımda FASTBOOT logosu geliyor ve beklesem dahi gitmiyor. Ben de telefonu kapatıp yeniden başlatıyorum. Neden Recovery Mod'a giremiyorum? Ayrıca telefonu bilgisayara bağladığımda artık Poco F2 Pro yerine telefonun ismi K30 Pro şeklinde gözüküyor. Bu sorunların çözümlerini bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
Edit: Arkadaşlar telefonu kapatıp ses açma+güç tuşuna bastım. Bu sefer Poco-Recovery 3.0 menüsü geldi. TWRP menüsü gelmedi. Farklı bilgisayarlar kullanarak iki sefer yükledim ve ikisinde de yükleme başarılıydı. Her defasında en son aşamada telefonda TWRP menüsü geliyordu ben de Reboot System yapıp yeniden başlatıyorum. Ama tekrar Recovery menüsüne girmeyi denediğimde TWRP'nin yüklenmemiş olduğunu görüyorum. Sorun nedir sizce? En azından telefonu eski haline döndürebilme imkanım var mı? Telefonu bilgisayara bağladığımda Poco F2 Pro gözüksün istiyorum. Teşekkür ederim.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Edit: Arkadaşlar telefonu kapatıp ses açma+güç tuşuna bastım. Bu sefer Poco-Recovery 3.0 menüsü geldi. TWRP menüsü gelmedi. Farklı bilgisayarlar kullanarak iki sefer yükledim ve ikisinde de yükleme başarılıydı. Her defasında en son aşamada telefonda TWRP menüsü geliyordu ben de Reboot System yapıp yeniden başlatıyorum. Ama tekrar Recovery menüsüne girmeyi denediğimde TWRP'nin yüklenmemiş olduğunu görüyorum. Sorun nedir sizce? En azından telefonu eski haline döndürebilme imkanım var mı? Telefonu bilgisayara bağladığımda Poco F2 Pro gözüksün istiyorum. Teşekkür ederim.

Twrpnin kalıcı olması için 2 seçenek var ya custom rom yüklenecek yada magisk (root) yüklenecek....

atalaysuat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
SUAT ATALAY
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
20
android 10-mu 9-mu

Yalcinkaya040

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Xaomi mi mix
Konular
9
Twrp yükledikten sonra menüsünden root flaşlamalısın yoksa yeniden başlattığında twrp silinir.

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
Yeni twrp atarmısınız hocam mümkünse kaynağıyla birlikte orada yazanlarıda bir kontrol edeyim

Üst Alt