- Adım
- gökhan
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Konular
- 32
Link çalışıyor hocam bende anasayfadakiSelamlar. indirme linki çalışmıyor sanırım yenileyebilir misiniz?
Link çalışıyor hocam bende anasayfadakiSelamlar. indirme linki çalışmıyor sanırım yenileyebilir misiniz?
Dediğiniz bu zaten hocambu sürümün 1206 çıkmış android 11 uyumlu bakabilirmisiniz
F2 pro da twrp de sistem olmamasının sebebi sitem silince telefon birck oluyormuş o yüzden yokson twrp denemedim ama konu başındaki twrp de ne yazıkki backup kısmında system görünmüyor
wipe yaptıktan sonra reboot recovery yaptınızmı hocam ? en son ihtimal backuptan herhangi birşeyin yedeğini almayı deneyin yedek aldıktan sonra reboot recovery yapın muhtemelen görünür internal storagenin içi1206 olan TWRP ile restore yaptım cihaz bootloopa düştü. Sonra TWRP den format data ve wipeleri yapıp temiz kurulum yapayım dedim. Bu sefer de PC de POCO F2 PRO klasörü boş çıkıyor. Dosya atılmıyor. Internal Stroage'yi görmüyordu. Son çare fastboot oldu.
Yaptım hocam ne yaptıysam Dahili depolamayı görmüyordu. Hatta farklı kablolar, portlar denedim. Aygıt yöneticisinden MTP driverları tanıttım vs yok. Cihaz bağlanıyor ama boş görünüyordu. Mecbur fastboot dan rom yükledim.wipe yaptıktan sonra reboot recovery yaptınızmı hocam ? en son ihtimal backuptan herhangi birşeyin yedeğini almayı deneyin yedek aldıktan sonra reboot recovery yapın muhtemelen görünür internal storagenin içi
Reboot recovery yaptıktan sonra tekrar formad data yapsaydınız hafıza gelecekti hocam oda olmazsa tekrar twrp yükleyinYaptım hocam ne yaptıysam Dahili depolamayı görmüyordu. Hatta farklı kablolar, portlar denedim. Aygıt yöneticisinden MTP driverları tanıttım vs yok. Cihaz bağlanıyor ama boş görünüyordu. Mecbur fastboot dan rom yükledim.
Aynısı bana oldu seni çok iyi anlıyorm en doğrusunu yapmışsın ben farklı farklı twrpler kurdum sonuç boş pc telefonu görüyor ama bişey atamıyorm içine cihaz şuan meşgul falan diyor bende en son çare Endonezya 12.04 fastboot rom attım birdahada bulaşmadım eu ya1206 olan TWRP ile restore yaptım cihaz bootloopa düştü. Sonra TWRP den format data ve wipeleri yapıp temiz kurulum yapayım dedim. Bu sefer de PC de POCO F2 PRO klasörü boş çıkıyor. Dosya atılmıyor. Internal Stroage'yi görmüyordu. Son çare fastboot oldu.