Yardım Redmi K20pro(Mi9T pro) pop-up kamera açılmıyor (persist.img yaptığım halde)

perfectgirl960

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dila
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 9.12.12
Telefon Modeli
K20pro/Mi9T pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, Telefonum k20 pro, yurt dışından aldım. Sorunum şu; pop-up kameram açılmıyordu twrp'den birden çok global rom'un (rafaale, davinci gibi) persist.img dosyasından flashladığım halde ön kameram açılmıyor yine aynı sorun var. Bir yere çarpmadım ya da düşürmedim telefonu. Full rom yüklesem sorun çözülür mü ya da güncellesem ya da başka ne deneyebilirim bu sorunu çözmek için?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Merhaba arkadaşlar, Telefonum k20 pro, yurt dışından aldım. Sorunum şu; pop-up kameram açılmıyordu twrp'den birden çok global rom'un (rafaale, davinci gibi) persist.img dosyasından flashladığım halde ön kameram açılmıyor yine aynı sorun var. Bir yere çarpmadım ya da düşürmedim telefonu. Full rom yüklesem sorun çözülür mü ya da güncellesem ya da başka ne deneyebilirim bu sorunu çözmek için?
Hocam davinci persisti olmaz ki. Yanlış yükleme. Cihaz açılmaz bir hal alabilirdi yanlış persist dosyasından.
Mi flash ile temiz bir kurulum yapip denemelisiniz

Oyla:

perfectgirl960

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dila
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler bilgi için, mi flash ile nasıl yapıcam biraz anlatır mısınız? Bu arada benim telefona imei atıldı yurt dışı olduğu için o silinir mi yeni kurulum yaparsam?

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Teşekkürler bilgi için, mi flash ile nasıl yapıcam biraz anlatır mısınız? Bu arada benim telefona imei atıldı yurt dışı olduğu için o silinir mi yeni kurulum yaparsam?
Öncelikle twrp ye girip backup efs işaretleyip backup yapın. Pc ye alın her hangi bir sorun yaşarsanız geri getirebilirsiniz bu şekilde. Cihaz k20 pro mu yoksa mi 9 t pro mu

Oyla:

perfectgirl960

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dila
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
2
peki bunu yaparsam atılan imei kaydı silinir mi?

Oyla:
Üst Alt