Rom Redmi K20 Pro ve Mi 9T Pro için en iyi Rom'lar ve gerekli herşey burada.!

ELVD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Öncelkle kendim Mi 9T Pro kullanıyorum araştırmacı ve paylaşımcı bir kişiliğe sahip olduğum için foruma faydamın dokunması için bu konuyu 'dan buraya taşıdım çünki kullandığım cihazla ilgili fazla bir içerik yoktu yada ben bulamadım bulduklarımda stabil değildi.
XDA Developers'in emektar bir üyesi olarak bu konunun sizlere yardımcı olacağını düşünüyorum.
Burada yapacağınız her işlemden sadece siz sorumlusunuz, cihazınızla ilgili yeterli tecrübeniz yoksa veya bilmiyorsanız lütfen yardım alarak işlemler yapmanızı tavsiye ederim...

Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro
[Raphael]

UYARI: Cihazınızı çalıştırmayı denemeden önce, önyükleyicinizin kilidini açarak ve cihazınızı root, ROM, vb. Cihazınıza yaptıklarınızdan da sorumlu değilim, bu nedenle bu talimatları kendi sorumluluğunuzdadır. Ne yaptığınızı bildiğinizden emin olun, sadece komutları kopyalayıp yapıştırmak yerine işlemi anlamak en iyisidir.

Sürücüler

Unlock Bootloader

*

TWRP Kurtarma

3d - Çok dilli
3d

/
Kök

Firmwares
Çin MIUI 11

Küresel Kararlı

Global Beta

Çin

OTA

Beta

Hindistan
Kararlı

Beta

Küresel

AB

Global EEA

Mi Odası

MiuiMix

Mi-Italia

MIUI MS

Android Q 9.8.8
* Her şeyi yedekle ve TWRP Kurtarma yoluyla Flash
* Yalnızca Raphael için (Çin ROM)

Devrimi OS

Android Q [Kilitlenmemiş Bootloader]

Şifreyi unutursanız TWRP Kurtarma ve Flash'a gidin.

Bloatwares kilitli / kilidi açıldı Bootloader-etkin

geliştirici seçenekleri ve USB hata ayıklama 'ı

tıklatın. 1.Açıp yönetici olarak çalıştır'ı tıklatın. XiaomiADBfastboottools.exe
2.Click Debloater 3.Telefonunuzu seçin
(İzin Ver) 4.Silmek
istediğiniz sistem uygulamalarını seçin
5 İşlemi bekleyin ....
6. Bittiğinde .. Sistemi Yeniden Başlat'a tıklayın

Redmi K20 Pro ve Mi9T Pro için Ultimate Guide [Raphael]
Global ROM’a Çin ROM’a Sahte Global ROM’a Küresel ROM’a / AB’ye / Mi

Odasına DİKKAT! * Telefonla yapacağınız her şey bu rehber tarafından yönlendirilir - yalnızca sizin kişisel sorumluluk alanınızla ilgilidir. Forumun üyeleri, forumun yönetimi sorumlu değildir. *

Bir şeyi ve aşağıdaki yazılı kılavuzu anlamadıysanız, benim yaptığım gibi bilgili meslektaşlar için LS ile iletişim kurun! * Telefonun Çince versiyonu için oluşturulmuş K20 Pro - Global ROM. * (Hindistan için işe yaramayacak!) *
Aşamalar halinde ne yapacağımı açıklayacağım, yorumlarımı basit bir dilde söyleyeceğim: ne? * Ne için? * Neden? * Olduğundan korkma birçok nokta - Her şeyi çiğnemeye çalıştım.
Peki neyimiz var?*
• K20 Pro - Global ROM (Çin üretici yazılımı tarafından yüklendi, güncelleme yok, çeviri yetersiz, Gpay çalışmıyor) *
• Resmi bir mi hesabı oluşturmanız ve cihazı ona bağlamanız gerekir. *
Neye ihtiyacımız var ?: *
• Kurulum Kurtarma - Turuncu tilki (Standart Kurtarma özelliğinin değiştirilmesi ve herhangi bir bellenimin kurulması) - Çılgınca gerekli bir şey! *
• Ürün yazılımı MI Room
9.7.4'ü yükleme * • GPAY'in yama aracılığıyla düzgün çalışması *
Giriş) *
Öyleyse, siz Çin'den bir telefon aldım. * Elinizde ne var? * Bu, Çinlilerin sol bellenimi yerleştirdiği ve aynı zamanda resmen bootloader'ın kilidini açmadığı cihazdır; gerçekten çok iyi bellenim. *

Önce başlıyoruz - en önemli şey * (forumdan daha fazla alıntı):!

DİKKAT ÇİN VERSİYONU redmi K20 PRO SADECE ÇİN Firmware engellenebilir * * herhangi bir işlem yapmadan önce, başvurulan materyalleri okumak! başlık temaları, Konuya göre arama seçeneğini işaretleyin ve sorunuzun cevabını bulamadıysanız ya da bir şey anlamadıysanız, daha deneyimli kullanıcılara sorun. *
Anlıyor musunuz? * Şimdi tekrar 20 okuyun ve bu cümleyi ezberleyin! *

ÇİN RESMİSİNİN KURULUMU FİRMA YAZICI VE KİLİDİ İNDİR VE KİLİDİ! *

Ne için? * Telefonunuzun resmi olarak açılması gerekiyor. * Bunu yapmak için, resmi ürün yazılımı ve dosyayı resmi olarak açmak için dosya koymanız gerekir. *
Gerekli olan şey (başlığın tümü): *

• Firmware dosyası -
• Program (yönetici haklarına ihtiyacımız var) - Fastboot tipi ürün yazılımı yüklemek ve telefon yükleyicisini kilitlemek için bir program. *
• Bilgisayar -
• Program - miflash_unlock *
• Telefon *
• C Tipi Kablo *

1 ) Yukarıdakilerin tümünü indirin ve indirilen herşeyin * doğru “boyutta” olup olmadığını kontrol edin. *
2) MiFlash 2018.11.15.0 * 'ı C sürücüsüne yükleyin:
3) MiFlash 2018.11.15.0' a gidin - sürücüleri kurmayı teklif edecektir. * Her şeyi yüklemek için tereddüt etmeyin - programdan çıkın! *
4) ADB Driver Lite'ı kurun (varsayılan olarak MiFlash tarafından ayarlanır, ancak en son sürücüyü başlıktan yüklerseniz daha kötü olmaz)
5) - DOĞRU firmware 10.3.6.0 Çin Fastboot açma * Varsayılan olarak, uzatma .tgz ile indirmek * İndirdiğiniz dosya raphael_images_V10.3.6.0.PFKCNXM_20190516.0000.00_ 9.0_cn_ed862b8182.tgz adı verilecek *!
- Bu .tgz dosyasını açın ve .tar uzantılı bir dosya edinin. * Tam adı olacak - raphael_images_V10.3.6.0.PFKCNXM_20190516.0000.00_ 9.0_cn_ed862b8182.tar. *
- Bu .tar dosyasını açın ve raphael_images_V10 adlı bir klasörü açın. .3.6.0.PFKCNXM_20190516.0000.00_ 9.0_cn. * Burada ileride bu klasörle çalışacağız! * C:! Götürmek için taşımanız gerekir! * Önemli! *
6) Telefonu hata ayıklama moduna geçirin USB. * (Burada sorun olmayacağını düşünüyorum)
7) Telefonu FASTBOOT moduna aktarın. * Cihazı kapatın. * Açma / kapama düğmesini + ses rockerını aşağı indirin. * Eğer bir tavşan ve Fastboot yazıtı varsa, her şey yolunda! *
8) MiFlash'ta, Seçme düğmesine basın , ürün yazılımı raphael_images_V10.3.6.0.PFKCNXM_20190516.0000.00_ 9.0_cn ile klasörün yolunu belirtin ve Tamam'a tıklayın. *
9) Bunun gibi bir satırda görünmesi gerekir: * С: \ raphael_images_V10.3.6.0.PFKCNXM_20190516. 0000.00_ 9.0_cn
10) Dolu bir temiz ve kilitleme onay kutusunu işaretleyin. * Bu parametre
, tüm veriler silinirken * telefonun silineceği ve önyükleyici kilitli olduğunda * anlamına gelir . * (Yalnızca telefonun Çince sürümü için) ) *
11) Telefonu (fastboot modunda) resmi ipliğinden bilgisayara bağlarız. * Ve herhangi bir USB hub'ı ve adaptörleri olmadan! *
12) Yenile düğmesine basın.
13) Her şey doğruysa, telefonun kimliği ile bir satır görünmeli ve durum hazır olmalıdır. *
14) Böylece, telefon tanınmaktadır. * Bellenimin bulunduğu klasörün yolu belirlenir. * Galka hepsini temizle ve kilitle ücretler. * Flaş düğmesine basın. *
15) Telefon dikmeye başlar! * Elektrik kablosunu fişten çekmeyin! * Hiçbir şeye dokunmayın. * Nefes almayın! * Yazılım süresi yaklaşık 10 dakikadır. *
16 ) Yazılımın sonunda, tamamlama yürütme durumuna uygun olarak görünecek ve telefon ilk açılış ekranına (en fazla 10 dakika) yeniden başlayacaktır. * Telefonun bağlantısını kesin. *
17) Çin cihaz yazılımına çaktığınız ve telefonu resmen engellediğiniz için yaşasın.
18) Sizinle tanışacak ilk şey Çince ekrandır. * Çince iki düğme ile. * Önce bir şey girmeniz istenir ... Bu, hesabınızdan şifre. * Giriyoruz. *
19) Wi-Fi'ye bağlanmak veya atlamak için ikinci düğmeye dokunun. *
20) İngilizce dilini seçin. * Telefonunuzu kişiselleştirin. *
21) Telefonu geliştirici moduna aktarın. * Geliştirici ayarlarında, kilidini açma durumu (tam olarak nasıl ingilizce konuşacağımı hatırlamıyorum.) * Kapalı kilidi görüyoruz, aşağıda butonu görüyoruz. * Üzerine tıklayın! * Ve resmi kilidini açmak için telefonu kaydedeceğiz (Wi-Fi olmalı kapalı ve mobil ağlar açık). *
22) Ardından, mi hesabına gidin ve cep telefonunuzun bağlı olup olmadığını kontrol edin. * İkna mısınız? * Forumdaki ilgili konuya video ile bakmanızı tavsiye ederim.
23) PC'de, miflash_unlock komutunu çalıştırın. * Mi hesabınıza giriş yapın. * Telefon Fastboot moduna aktarılır (7. nokta) ve bilgisayara bağlanır. * Kilit açma düğmesine basın. * Aynı zamanda onaylıyoruz. Bunu yapmak istediğimizden emin olduğumuz bir
kaç kez. * Tüm verileriniz imha edilecek. * 24) Bilgisayar kilidini açmaya başladı ve bir noktada kilidinin açıldığını ve 168 saat sonra tekrar denenmesi gerektiğini belirten bir mesaj verdi. .
25) Tebrikler, kilidi açmadan önce sayacı etkinleştirdiniz. * Telefonunuzla Çin yazılımı üzerinde 7 gün yürüdünüz. * Zor mu? * Peki hayır. * Apk ile Google hizmetlerini bu forumdan alabilir ve yükleyebilirsiniz. İhtiyacınız olan şey. *
26) 168 saat oldu ve kilidini açmaya hazırsın. *
27) Ama bunu yapmadan önce ... Telefonunu en son sürümüne güncelle - forumda hiçbir yerde yazılı değil ( Görmedim) ama bu önemli. * Neden sonra açıklayacağım! * Bu maddeyi hatırla. *
28) Paragraf 23'ü başlat ve tekrarla. Ve bakalım! * Kilit açma işlemi başladı. * Ve sonunda orada telefonun kilidinin açık olduğu bir yazıt.
29) Şimdi, telefonunuzu açtığınızda Unlocked'u görmelisiniz. * Ne olduğuna bakın! *
30) Telefonu tekrar yapılandırın. * USB hata ayıklama modunu açın. *
31) Ayrıca bence en sıkıcı olanı çünkü forumda çok fazla çelişkili bilgi var. * Size nasıl yaptığımı anlatacağım. * Ama devam etmeden önce, Zaten kilidini açtığınızdan, telefonu çevirmenin neredeyse imkansız olduğunu söyleyebilirim (ancak her şey mümkün) *
32) Yani, üç şeyi indirin: *
- TWRP-3.3.1 *
- OrangeFox R10.0 Kurtarma *
- MI Room 9.7.4 bellenim

33) Zip arşivinde indirdiğiniz her şey.
34) C sürücüsüne -TWRP-3.3.1 sıkıştırmasını açın. Telefonu Fastboot'a aktarın (öğe 7) ve bilgisayara bağlayın. * TWRP'nin farklı sürümlerinde, açılmış klasördeki TWRP dosyasını .bat uzantılı * bulabilirsiniz. farklı denir. * Flash_twrp.bat * 'ı aradım
35) Ve devam etmeden önce, ben size * 27. maddeyi hatırlatacağım. *) * Aslında, TWRP'yi havadan güncelleme yapmadan kuramadığımdır. * Bu nedenle, önce güncellemeyi yüklemelisiniz. * Ve bellenim 10.3 .6.0 Çin Fastboot. * - TWRP'yi koymak işe yaramaz ve tekrar bir çok şey yapmak zorunda kalırsınız. *
36) Menüyü Rusça dilime getirip , otomatik yüklemeyi seçtiğimiz (1). * Bir çift sonra Telefonunuz TWRP kurtarma işlemine yeniden başlamalıdır. * İstendiğinde dili seçiyoruz. *
37) Ve
böylece TWRP'nin ana menüsünde bulunuyoruz. * Bir dizi işlem yapmamız gerekiyor * (sıkı bir sırayla) )
38) Silme noktasına gidin ve FORMAT BILGILERI -> svayp -> evet yazın. * Biçimlendirme işlemi birkaç saniye sürer. * Bu öğe benim anladığımda ne yapar? * Telefondaki verilerin şifresini çözer. Telefon yazılımı ve Orange Fox
cihazına atmak için gerekli. * 39) REBOOT Recovery tuşunu tıklayarak ana menüden çıkın. * Telefon tekrar ana menüye girmeli. * Ve PC'de Dahili depolamalı bir telefon olarak tanımlanmalıdır. . * Bilgisayardaki Dahili depolama birimine gidin. * TWRP klasörüne bakın? * Evetse, o zaman her şey yolunda! *
40) Telefonda, Wipe (Git) noktasına gidin ve Advanced wipe -> svayp -> öğeler * Sistem ve OTG hariç *  svayp
41) Ana menüden çıkın, REBOOT -> Kurtarma tuşuna basın. * Telefon tekrar ana menüye girmelidir. *
42) PC'de telefona gidin -> Dahili depolama birimi ve TWRP klasörünün yanında, indirilen OrangeFox R10.0 kurtarma işlemini doğrudan zip arşivine atın. *
43) Telefonda, Yükleme öğesine gidin ve Orange Fox. * Seçin. * VE EN ÖNEMLİ VAR! * Sizden yüklemeden önce iki onay kutusu yüklemenizi isteyecektir: onlardan biri ZIP imzasının doğrulanması (İngilizce) ve bu yüzden bu onay kutusu kaldırılmalıdır, aksi halde hata olacak. * Kuruluma başlayacağız. * Telefonunuz Orange FOX'a yeniden başlamalıdır. *
44) Peki Orange Fox nedir? * Bu aynı TWRP çok daha kolay ve kararlı. *
45) PC'de telefona git -> Dahili depolama ve TWRP klasörünün yanında, indirilen üretici yazılımını dünyalara atın.
46) Orange Fox'ta bu üretici yazılımını seçin, ayrıca ZIP imzalı onay imzasını da kaldırın (İngilizce). * Ve ürün yazılımı yükleme işlemine başlayın. *
47) En iyisi, benim düşünceme göre, ürün yazılımı) *
48) Bilgisayardan ayırın. * Telefonunuzu kişiselleştirin. *
49) Gpay için bir yama yüklemek kolaydır. * Telefondan düz, yama dosyasını indirin. *
50) Telefonu turuncu tilki kurtarma moduna getirin. * Cihazı kapatın. * Güç düğmesi + ses rocker YUKARI (Fastboot önyükleme modu için güç düğmesi + ses rocker AŞAĞI ile karıştırılmamalıdır) *
51) Yüklemeler klasöründe yamamızı görüp yükledik (İmza ZIPini Kontrol Et onay kutusunu da kaldır) . *
52) Tebrikler! Helpbabay911 Mysttorent'e

Viper4Android + DDPlus ve Redmi K20 Pro için Google Pay Fix
Google Pay Fix

• Sitemizden TWRP Kurtarma
• Yamayı diğer yamalarla veya bellenim ile aynı anda kurmayın.
• Yamayı yalnızca yüklü ürün yazılımının üstüne yükleyin. Bir tarih silme işlemi yaptıysanız, önce bellenimi başlatın, ilk kurulumu yapın ve ardından yamayı kendiniz yükleyin.
• Yamayı kurmadan önce, Veri bölümünün monte edildiğinden emin olun (genellikle tüm TWRP'lerde varsayılan olarak monte edilir).

* Krediler Mi-Room RU

Viper4android + DDPlus = ☠️☠️

1. Magisk Repo üzerinden Ses Değiştirme Kitaplığı (AML) ve Ses Uyumlu Yama (ACP) yükleyin ve yeniden başlatın.
2. Magisk üzerinden DDPlus'ı kurun ve yeniden başlatın.
Magisk üzerinden Viper4Android 3.Install ve yeniden başlatın. (hayata).
4. selinux değiştirici (zorlamada çalışmıyorsa izin vermeyi seçin).
5.Profiller IRS'li

IRS'li

AML ( indirebilirsiniz)
ACP (Magisk Repo'dan indirebilirsiniz)
Viper4android (Magisk Repo'dan indirebilirsiniz)

KAYNAK:

Ekli dosyalar

• Xiaomi_ADB_Fastboot_Tools_2.3.1.zip
    1,4 MB · Görüntüleme: 2
  • adbdriver.zip
    9,2 MB · Görüntüleme: 1

ELVD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ErdemKr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Redmi 8 Pro
Meslek
İşsiz
Konular
22
Ellerine sağlık çok başarılı bir paylaşım olmuş herşey var.

ELVD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ellerine sağlık çok başarılı bir paylaşım olmuş herşey var.

Teşekkürler sorunsuz kullanımlar dileğiyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu sabitlenirse daha faydalı olacaktır....

Son düzenleme:

yunus811

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yunus emre
Cihazım
k20 pro
Konular
0
k20 pro kullanıyorum .miui 11 yukledeim . kameraya girip foto cektıgımde cekılen fotoya tıkladıgımda acmıyor tekrar kameraya donuyor. kusursuz calışan k20pro mıuı11 yazlımı hangısı

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
k20 pro kullanıyorum .miui 11 yukledeim . kameraya girip foto cektıgımde cekılen fotoya tıkladıgımda acmıyor tekrar kameraya donuyor. kusursuz calışan k20pro mıuı11 yazlımı hangısı
Hangi romu yüklediniz hocam. Şu an yayınlanan xiaomi.eu vb romlarda bu sorunlar yok artık.

Üst Alt