Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
wipe ları yaptıktan sonra reboot tan recovery yapıp dosyayı pcden telefona atıp temiz kurulum yapmayı deneyin. Rom konusu tam manasıyla oturmamış durumda.
wipe ta cache dalvik system ve data yı seçin. mutlaka öncesinde back up kısmından efs dtbo gibi düşük mb lı olan dosyaların yedeğini alın. pc ye aktarın lazım olabilir. imei normalde uçmaz. uçsa bile efs yedeği ile düzelir.
wipe ta cache dalvik system ve data yı seçin. mutlaka öncesinde back up kısmından efs dtbo gibi düşük mb lı olan dosyaların yedeğini alın. pc ye aktarın lazım olabilir. imei normalde uçmaz. uçsa bile efs yedeği ile düzelir.
hocam dediklerinizi harfiyen yaptım ancak yine twrp menüsü ile karşılaştım. bu arada wipe'dan dediklerinizi seçmeme rağmen içi sıfırlanmamıştı cihazın. sıkıştım kaldım sinirden neyapacağımı şaşırdım vallahi.
hocam dediklerinizi harfiyen yaptım ancak yine twrp menüsü ile karşılaştım. bu arada wipe'dan dediklerinizi seçmeme rağmen içi sıfırlanmamıştı cihazın. sıkıştım kaldım sinirden neyapacağımı şaşırdım vallahi.
hocam sabaha karşı denerken rom bulunamadı minvalinde bir mesaj görür gibiydim uyku sersemi. şu an telefonu aldığım yerden bir link aldım 10.3.3 sürümü onu indirip deneyeceğim
şuan android 10 tabanlı eu beta yüklü. non hlos.bin dosyası paylaşıldı onu denedim o android 9 tabanlı olunca sıkıntı oldu. Efs ve persist yedeğini aldım. olmadı deniyeyim tekrar.
Miroom u bir ara kurdum script dosyasında bir bölüm var orayı sildim düzenledim. Açılış ekranı yarım saat döndü ne başa dönüyo ne ileri gidiyor sürekli mi room yükleme döngüsü var. Öyle olunca tekrar eu yükledim. Wipeları yapıp tekrar yüklüyeyim dedim yine error 7 verdi istemeden çok iyi güvenlik sistemi kurmuşlar sanırım
hocam sabaha karşı denerken rom bulunamadı minvalinde bir mesaj görür gibiydim uyku sersemi. şu an telefonu aldığım yerden bir link aldım 10.3.3 sürümü onu indirip deneyeceğim
Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_redmik20pro dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için @chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
Redmi K20 Pro Twrp 3.3.1-2 Android Q Destekli, Android Pie desteği de vardır.
İndirme Bağlantısı :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu şekilde deneyin hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ard arda 4-5 kere yükleyin benim pcnin usb girişinde bir sorun var bu yüzden tek seferde yüklenmiyor. Bende 4 veya 5 kez denediğim zaman oluyor sizdede benzer sorunlar olabilir.