Yardım Redmi K20 Pro MIUI 11 ROOT

NovaTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
4
Selam arkadaşla MİUİ 11.0.3.0'a güncelledim ve twrp+magisk ile root atmak istedim ancak twrp üzerinden magisk kurulumunu gerçekleştirdikten sonra cihaz yeniden başlıyor ve otomatik twrp'ye atıyor,hiçbirşekilde açılmıyor,magisk uninstaller ile magiski sildikten sonra cihaz açılıyor tekrardan,sizce sebebi nedir? Nasıl root atabilirim ? Başka yöntemi varmı ?

NovaTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
4
Rica ederim.
Eger mi room yükleyecekseniz ayreten magisk yüklemenize gerek yok hocam. Mi room da magisk içinde gelir.
Ooo iyiymiş o zaman direkt mi room yükleyeyim mi room 20.3.12 iyimi ?? Global romdan farkı yok demi ? Türkçe dil falan :D

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Ooo iyiymiş o zaman direkt mi room yükleyeyim mi room 20.3.12 iyimi ?? Global romdan farkı yok demi ? Türkçe dil falan :D
Dil konusunda telaşınız olmasın. Söylediklerimde Türkçe dil mevcut. Ben bugün mi roomdan masik e gecis yaptim daha yeni. Ama mi roomu tavsiye ederim. Deneme amacli gecis yaptim.

Oyla:

NovaTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
4
Dil konusunda telaşınız olmasın. Söylediklerimde Türkçe dil mevcut. Ben bugün mi roomdan masik e gecis yaptim daha yeni. Ama mi roomu tavsiye ederim. Deneme amacli gecis yaptim.
Tamamdır hocam kuracağım,tam olarak yedekleme nasıl yapabilirim peki,yeni romu kurduktan sonra fotoğraflar falan herşey eski haline gelsin istiyorum,mi cloud'da dolu sıfırlarsam fotoğrafların hepsi geri gelmez anca bilgisayara yedekleyip romu yükledikten sonra tekrar telefona yükleyeyim diye düşündüm ama ?

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Tamamdır hocam kuracağım,tam olarak yedekleme nasıl yapabilirim peki,yeni romu kurduktan sonra fotoğraflar falan herşey eski haline gelsin istiyorum,mi cloud'da dolu sıfırlarsam fotoğrafların hepsi geri gelmez anca bilgisayara yedekleyip romu yükledikten sonra tekrar telefona yükleyeyim diye düşündüm ama ?
Şu aşamada mecburen fotoğraflarınızı pc ye alin. Ana ekran yedegi ve telefon mesaj icin mi cloud kullanabilirsiniz.

Oyla:

NovaTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
4
Şu aşamada mecburen fotoğraflarınızı pc ye alin. Ana ekran yedegi ve telefon mesaj icin mi cloud kullanabilirsiniz.
Tamamdır hocam teşekkür ederim,kurulumdan sonra magisk manager'ı yüklemem yeterli sanırım,zaten hazır rootlu geliyormuş,yaptıktan sonra size tekrar dönüş sağlarım

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Tamamdır hocam teşekkür ederim,kurulumdan sonra magisk manager'ı yüklemem yeterli sanırım,zaten hazır rootlu geliyormuş,yaptıktan sonra size tekrar dönüş sağlarım
Siz mi room yükleyecekseniz magisk manager yüklemenize gerek yok hocam.

Oyla:

NovaTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
4
Siz mi room yükleyecekseniz magisk manager yüklemenize gerek yok hocam.
Apk olan magisk manager'dan bahsediyorum,stereo mod'unu magisk manager üzerinden yapıyorlardı ondan :) ayrıca Mi Room 11.0.5.0 Stable kuracağım indirmeye başladım bile :)

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Apk olan magisk manager'dan bahsediyorum,stereo mod'unu magisk manager üzerinden yapıyorlardı ondan :) ayrıca Mi Room 11.0.5.0 Stable kuracağım indirmeye başladım bile :)
Hocam kurulum bittikten sonra apk sı da gelir highfive~~

Oyla:

parliament

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
REDMİ K20 PRO
Konular
3
Hocam kurulum bittikten sonra apk sı da gelir highfive~~
Hocam bende kurulumu yaptım Mi Room 11.0.5.0 Stable başarılı bir şekilde sonuçlandı.Yardımlarınız için teşekkürler,ilk dikkatimi çeken klavyede emojilerin iPhone'daki gibi oluşuydu :D

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam bende kurulumu yaptım Mi Room 11.0.5.0 Stable başarılı bir şekilde sonuçlandı.Yardımlarınız için teşekkürler,ilk dikkatimi çeken klavyede emojilerin iPhone'daki gibi oluşuydu :D
Rica ederim hocam. İyi forumlar. İyi kullanımlar.

Oyla:
Üst Alt