Ya arkadaşlar Delirecem okadar bekle sonra bootloaderi açmak için deneme yap 12 gün daha versin böyle bir iş yok yemin ederim ne güncelleme yaptım nede mi hesabıyla oynadım delirecem ya bekle bekle nereye kadar bunedir böyle ya uzatıyoda uzatıyo noalcak şimdi genemi bekliyecem okadar
Temizleyici yi kullanmayın hocamYa arkadaşlar Delirecem okadar bekle sonra bootloaderi açmak için deneme yap 12 gün daha versin böyle bir iş yok yemin ederim ne güncelleme yaptım nede mi hesabıyla oynadım delirecem ya bekle bekle nereye kadar bunedir böyle ya uzatıyoda uzatıyo noalcak şimdi genemi bekliyecem okadar
Resmi rom ise boot.img Magisk desteklemiyor Magisk attıktan sonra format data yapıp birdaha atman gerekiyor Magisk ve 20.3 sürümü ile çalışmıyor 20.4 bul yada 19.3K20 pro da yükleyip magisk atınca cihazı twrpye atıyor. ne yaptıysam olmadı sorun 9t pro da yok sanırım
bende de aynbı sorun var hocam nasıl düzelir+1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu şekilde bir hata alıyorum..
Telefon k20 pro.. ama global rom kurduğum için mi9t pro olarak gözüküyor acaba ondan mıdır?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
zaten dedigim o ne hesapla oynadım nede geliştirici seceneklerle sadece oyun oynadım arada telefonu kapatıp açtım temizleyici bence süreyi uzatmaz ama saçmalık ya böyle birşey olamazmi hesaptan oturum kapatsanız da yeniden sayar onun için hiç bir şey yapmayacakssıınız hocam bekleyin sabırla..
zaten dedigim o ne hesapla oynadım nede geliştirici seceneklerle sadece oyun oynadım arada telefonu kapatıp açtım temizleyici bence süreyi uzatmaz ama saçmalık ya böyle birşey olamaz
Telefonu komple silin. K20pro için son versiyonu internetten indirin. 11.0.5bende de aynbı sorun var hocam nasıl düzelir