- Adım
- nadir
- Cihazım
- mi5s
- Konular
- 1
Evet google gelior kamera sorunu yokturBu sürümde telefon ve mesaj uygulaması google olarak mı geliyo ve kamera sorunu var mı?
Evet google gelior kamera sorunu yokturBu sürümde telefon ve mesaj uygulaması google olarak mı geliyo ve kamera sorunu var mı?
Gözüktüğü kadar düzelmemiş globalde yasak galiba kayıt özelliği falan varya arama kayıt falan o sebepten ötürü hindistan ve çin dılı romlarda muhtemelen hiç gelmicek gelse şimdeiye çoktan gelirdiMiui 11 de düzelse bari uygulamalar
Dönersin abi format data yes reboot recovery romuda pc den twrp ye at flashla bu kadar yada mifkash fastboot romda olurMiroom miui 11 den bu roma dönmek için twrp sürüm düşürmek gerekiyor mu arkadaşlar yoksa android Q uyumlu twrp ile yükleme yapılabilirmi
Mıuı 11 globale niye gelmedi hala EEA ya geleli haftalar oldu bizde hâla birşey yok bilgisi olan var mı acaba
Aynen ya bi ara EEA ya geçmeyi düşündüm hatta hindistan romuna bile geçmeyi düşündüm de kendimi yine zor tuttum az daha sabır diyerekValla hocam ben beklemeyi bıraktım. Rezillik boyutunu aştı artık çünkü.
arkadaşlar globale sorunsuz sıkıntısız vermek için bekletiliyor olabilir çünkü Bi kaç bug var EEA da falan global ve rusyaya verilmemiş daha verildiğinde bende fastboot ile globale geçeceğim geç gelen sorunsuz gelirAynen ya bi ara EEA ya geçmeyi düşündüm hatta hindistan romuna bile geçmeyi düşündüm de kendimi yine zor tuttum az daha sabır diyerek![]()
Evet doğru diyorsunuz da ama cok uzun sürdü herkes kullanırken biz kedinin ciğere baktığı gibi YouTubeden bakıyorumarkadaşlar globale sorunsuz sıkıntısız vermek için bekletiliyor olabilir çünkü Bi kaç bug var EEA da falan global ve rusyaya verilmemiş daha verildiğinde bende fastboot ile globale geçeceğim geç gelen sorunsuz gelir![]()
şuanda geçemiyorum andoird sürümü düşeceği için