Yardım Redmi K20 Pro Isınma Sorunu

Berker2004

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berker
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
Herkese merhaba.Redmi k20 pro cihazımda 10-15 dk oyundan sonra 55-60 dereceye kadar çıkıyor ve bu ısılarda kalıyor sizlerde durum nasıl bu cihaz için normal değerler mi ? Bana fazla geldi.Global 10.3.3 kullanıyorum

durotan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Buğra
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yönetici
Konular
6
Mi Eu rom beta 9.9.26 geçeceğim arkadaşlar sıkıntı olur mu sizce? Miui 11 Android Q olacak yani. Miroom demiş bir arkadaş çok kararsızım yorumları bekliyorum. Şuan global yüklü ama kesinlikle global kullanmayacağım.

Oyla:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Mi Eu rom beta 9.9.26 geçeceğim arkadaşlar sıkıntı olur mu sizce? Miui 11 Android Q olacak yani. Miroom demiş bir arkadaş çok kararsızım yorumları bekliyorum. Şuan global yüklü ama kesinlikle global kullanmayacağım.
MiRoom kur eu yerine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Globalle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bende de global 10.3.2 var
Ne kadar isinma sorunu olan cihaz varsa hepsinde global stabil var ondan cozumum ilk custom cin tabanli roma gecirmek

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Her oyunda mi boyle?

Oyla:

Berker2004

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berker
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
Mi flash ile temiz kurulum yaptım globale yine ve şuan sıkıntı yok gibi ama sensörler çalışmıyor persist dosyasını mı flashlamam gerekiyor ?
Mi note 3 kullanırken de olmuştu persist flashlayıp çözmüştüm

Oyla:

burakby

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi9 SE
Konular
10
Dün bende 10.3.3 e güncelledim romla alakalı Bi önceki sürümde böyle bişi yokken 10.3.3 güncelledim pubg ve cod aşırı ısınmaya başladı bl kilidi açtıktan sonra ilk iş masik x rom

Oyla:
S

Silinen üye 107783

Guest
Dün bende 10.3.3 e güncelledim romla alakalı Bi önceki sürümde böyle bişi yokken 10.3.3 güncelledim pubg ve cod aşırı ısınmaya başladı bl kilidi açtıktan sonra ilk iş masik x rom

Hocam dün 1 saat 39 dakika oynamama rağmen aşırı bir ısınma yaşamadım. 8 GB ramlik versiyon. Global 10.3.3.0 var bende de.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Furkan Bektaş

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T Pr
Konular
10
10.3.3'ten sonra ben de sorun yaşamaya başladım. Android sistemi pil tüketiminiz kaç?

Oyla:

burakby

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi9 SE
Konular
10
10.3.3'ten sonra ben de sorun yaşamaya başladım. Android sistemi pil tüketiminiz kaç?
%16

Hocam dün 1 saat 39 dakika oynamama rağmen aşırı bir ısınma yaşamadım. 8 GB ramlik versiyon. Global 10.3.3.0 var bende de.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bendeki 6gb versiyon ama ısınmada aşırı fark olacağını sanmıyorum ben romla ilgili olduğunh düşünüyorum dün çünkü hiç ısınmasız oynarken bugün elim yanacak seviyeye geldi hdr da

Oyla:

Furkan Bektaş

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T Pr
Konular
10
Sıkıntı burada hocam bence. Çünkü bir önceki sürümde android sistemi %3 falan tüketiyordu bende. Ama garip olan şu: arkadaşımda aynı telefon var, 10.3.3 güncellemesini yapmasına rağmen android tüketimi halen çok düşük seviyelerde...

Oyla:
S

Silinen üye 107783

Guest
%16

Hocam bendeki 6gb versiyon ama ısınmada aşırı fark olacağını sanmıyorum ben romla ilgili olduğunh düşünüyorum dün çünkü hiç ısınmasız oynarken bugün elim yanacak seviyeye geldi hdr da

O zaman ekleyeyim ben HD aşırı da oynuyorum :)

Masik K20 Pro için mevcut mu ki?

Oyla:
Üst Alt