- Adım
- Ozan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9T
- Konular
- 4
Magisk yüklü tekrar kurmam mı gerekiyor hocam yazılımı yükleyince ?
Magisk yüklü tekrar kurmam mı gerekiyor hocam yazılımı yükleyince ?
Tamamdır hocam teşekkür ederim son soru yazılımı yükle dedikten sonra yeniden başlatıp mı magisk kurucam yoksa yükler yüklemez mi kurmalıyım? Bir de data falan silmeli miyim?Evet aksi halde twrp silinir.
Tamamdır hocam teşekkür ederim son soru yazılımı yükle dedikten sonra yeniden başlatıp mı magisk kurucam yoksa yükler yüklemez mi kurmalıyım? Bir de data falan silmeli miyim?
10.3Selam verdik borçlu çıktık
Şu an kullanılan rom nedir ?
Global
10.3
Kusura bakmayın Mi platformunda yeniyim![]()
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim meşgul ettim sizi de mahçup oldumAndroid 9 dan android 10'a geçiş yapacaksın o yüzden format data/yes yapıp geçmen en temizi ve sağlıklısı. Twrp sürümünün and. 10 uyumlu olduğunu kontrol edin cihazın ana konusunda mevcut.
Rİlk mesajımda da yazdım rom kurulumundan sonra reboot demeden twrp ana ekrana gelip magisk yükleyin diye...
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim meşgul ettim sizi de mahçup oldum![]()
Fastboot ile en alttaki yazılımı yüklersen IMEI gitmez ben temiz kurulum yaptım IMEI duruyor ayrıca root ile ilgili hiçbir şey yokCihazımdaki yazılım ile kodları uyuyor sanırım bende de global kararlı kurulu (PFJMIXM) fakat cihazım imei atılmış bir model bu yazılımı yüklemem imei de problem yaratır mı ? Ve TWRP ile yükleme yapacağım hangi dosyayı indirmeliyim?
onu indiriyorum tekrardan hocam teşekkürlerFastboot ile en alttaki yazılımı yüklersen IMEI gitmez ben temiz kurulum yaptım IMEI duruyor ayrıca root ile ilgili hiçbir şey yok