Çözüldü Redmi Airdots Aşırı Kopma Problemi !

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Miui sitesinde sahte ürün olacağını sanmıyorum. Zaten ürün görselleride orjinal gözüküyor.
Kulaklıkta sorun olmuş olabilir, orjinal diye sorun çıkmaz anlamına gelmiyor. Servise verin veya site ile iletişimine geçip onların yönlendirmesine göre haraket edebilirsiniz.

cngkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi A2
Konular
13
Hocam bende de vardi ayni sorun, rom degistirmem gerekti eu beta kullaniyorum hic bi kopma olmuyor suan

retroman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Note 3
Konular
4
Arkadaşlar bugün tekrar iyice bir kontrol ettim fakat aşırı kopma sorunu hala devam ediyor Müzik dinlerken Instagram'da gezinemiyorum vs. Arkadaşım benden sonra bu siteden aldı Redmi Airdots kulaklığını ona Global versiyonu gelmiş bugün aldım, denedim herhangi bir kopma sorunu yok tamamen her şeyi süper kapak kalitesi bile farklı.

Ürünün arızalı olduğunu düşünüyorum ve satış yorumlarında Global versiyonun gönderildiği yazıyordu. Arıza bir yana Çin versiyonu gelmesi de zaten yeterince canımı sıkmıştı ben ürünün Global versiyonu ile değişimini nasıl yapabilirim.

İlgilenirseniz Sevinirim. Teşekkürler.

casibao Cemented HaQaN Tortue ByKaraca strong mevcetin HiddeNKinG

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Arkadaşlar bugün tekrar iyice bir kontrol ettim fakat aşırı kopma sorunu hala devam ediyor Müzik dinlerken Instagram'da gezinemiyorum vs. Arkadaşım benden sonra bu siteden aldı Redmi Airdots kulaklığını ona Global versiyonu gelmiş bugün aldım, denedim herhangi bir kopma sorunu yok tamamen her şeyi süper kapak kalitesi bile farklı.

Ürünün arızalı olduğunu düşünüyorum ve satış yorumlarında Global versiyonun gönderildiği yazıyordu. Arıza bir yana Çin versiyonu gelmesi de zaten yeterince canımı sıkmıştı ben ürünün Global versiyonu ile değişimini nasıl yapabilirim.

İlgilenirseniz Sevinirim. Teşekkürler.

casibao Cemented HaQaN Tortue ByKaraca strong mevcetin HiddeNKinG
Hocam senin kulaklıklarını arkadaşının sarj kutusuna koymayı denedin mi? Oturuyor mu içine yoksa zorla mi giriyor? Bi baksana buna

retroman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Note 3
Konular
4
Telefon da Müşteri Hizmetleri ile konuştuktan sonra beni Teknik Servise yönlendirdiler ardından sipariş kodu ile yollamalarını ve üstüne bir kağıda sorunu yazmamı söyledir aynen söyledikleri gibi yazıp yolladım ve Global versiyonu ile değişimini talep ettim. Bugün kargoya verdim gelişmelerden sizi de haberdar ederim.

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Telefon da Müşteri Hizmetleri ile konuştuktan sonra beni Teknik Servise yönlendirdiler ardından sipariş kodu ile yollamalarını ve üstüne bir kağıda sorunu yazmamı söyledir aynen söyledikleri gibi yazıp yolladım ve Global versiyonu ile değişimini talep ettim. Bugün kargoya verdim gelişmelerden sizi de haberdar ederim.
Zaten ürün bilgilerinde global yazipta Çin versiyonu göndermek değişik biraz. Ayrıca xiaomi Türkiye Garantili olan bi cihazin global versiyon olması gerekirken Çin versiyon olması da enteresan.

raderde

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bulut
Cihazım
Mi 9T
Konular
23
Genelde replica airdots larda kopma sorunu yaşanıyor forumda orjinalliğini test edeceğiniz konular mevcut göz atın derim ve muhteşem cuma indiriminden faydalanip nasa dan aldıysanız 1. Sınıf replicadır baştan soyliyim

retroman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Note 3
Konular
4
Zaten ürün bilgilerinde global yazipta Çin versiyonu göndermek değişik biraz. Ayrıca xiaomi Türkiye Garantili olan bi cihazin global versiyon olması gerekirken Çin versiyon olması da enteresan.

Kesinlikle katılıyorum bu yoruma.

Genelde replica airdots larda kopma sorunu yaşanıyor forumda orjinalliğini test edeceğiniz konular mevcut göz atın derim ve muhteşem cuma indiriminden faydalanip nasa dan aldıysanız 1. Sınıf replicadır baştan soyliyim

Onu test ettik arkadaşlarla diğer bir konuda ve orjinal olduğuna kanaat getirdik.

Üst Alt