- Adım
- Cihan
- Cihazım
- Redmi 9t
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Crdroid
- Telefon Modeli
- Redmi 9t
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Redmi 9t lime telefonum kaçak bir cihaz ve sistem güncellenince telefon normal olarak açılmadı ve telefoncu tamir etti ama yüklenen miui romu şahsen hiç beğenmedim ve kendim rom yüklemeye kara verdim bir kaç farklı denemelerim oldu crdroid ve genesis os gibi romları kurdum ama hepsinde wifi sorunu vardı.
Bende xiaomi resmi sitelerinden uygun rom buldum ve yüklemek istedim ama kazara clean and lock kısmında bırakmışım 10 saniye sonra telefonun bağlantısını kestim ve clean all ile yeniden denedim ve sonuç alamadım bende romu komut sistemi ile sideload olarak yüklemeye karar verdim ve yükleme başladıktan sonra hemen duruyor ve komut sistemi hata veriyor.
Sanırım elimde artık fiyakalı bir flaş var?
Bende xiaomi resmi sitelerinden uygun rom buldum ve yüklemek istedim ama kazara clean and lock kısmında bırakmışım 10 saniye sonra telefonun bağlantısını kestim ve clean all ile yeniden denedim ve sonuç alamadım bende romu komut sistemi ile sideload olarak yüklemeye karar verdim ve yükleme başladıktan sonra hemen duruyor ve komut sistemi hata veriyor.
Sanırım elimde artık fiyakalı bir flaş var?