Çözüldü Redmi 9t Rom

Mr.Loop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Redmi 9t
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Crdroid
Telefon Modeli
Redmi 9t
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi 9t lime telefonum kaçak bir cihaz ve sistem güncellenince telefon normal olarak açılmadı ve telefoncu tamir etti ama yüklenen miui romu şahsen hiç beğenmedim ve kendim rom yüklemeye kara verdim bir kaç farklı denemelerim oldu crdroid ve genesis os gibi romları kurdum ama hepsinde wifi sorunu vardı.
Bende xiaomi resmi sitelerinden uygun rom buldum ve yüklemek istedim ama kazara clean and lock kısmında bırakmışım 10 saniye sonra telefonun bağlantısını kestim ve clean all ile yeniden denedim ve sonuç alamadım bende romu komut sistemi ile sideload olarak yüklemeye karar verdim ve yükleme başladıktan sonra hemen duruyor ve komut sistemi hata veriyor.

Sanırım elimde artık fiyakalı bir flaş var?

Mr.Loop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Redmi 9t
Konular
2
aa çok sevindim modem dosyasını nasıl flashladınız peki twrp ile mi?
Hayır Windows komut sistemi ile flash atım
Kullandığım komut (fastboot flash modem modem.img) tabi Windows plartfom tools cmd 33 0 1 Windows ile birlikte

Oyla:

Hergeleyim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus can
Cihazım
Redmi note 10 o
Konular
13
anladım adb ile yani hangi crdroid sürümünü kurdunuz bi de hangi sürümden geçiş yaptınız acaba?

Oyla:

Mr.Loop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Redmi 9t
Konular
2
anladım adb ile yani hangi crdroid sürümünü kurdunuz bi de hangi sürümden geçiş yaptınız acaba?
Aslında iki farlı crdroid sürümünü denedim ve telefonu tamire vermiştim içine atılan miui sürümünü beğenmediğim için hangisi olduğuna bakmadım.

Cihaz gayet normal çalışıyor ancak nedense ses 1 saniye aralıklar ile gelip gidiyor şuan bunu çözmeye uğraşıyorum.
Açtığım yeni konu üzerinden takip edebilirsiniz.

Not:Bluetooth ile herhangi bir sorun yok

Oyla:
Üst Alt