Çözüldü Redmi 8 "Sim kart etkinleştirilemiyor. Hesap bakiyenizin yeterli olduğundan emin olun." hatası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Theodred

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.2
Telefon Modeli
redmi 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Yeni Redmi 8 telefona simi takınca "Sim kart etkinleştirilemiyor. Hesap bakiyenizin yeterli olduğundan emin olun." bildirimi geldi biraz araştırdım yurt dışı mesajlaşma açık sim zaten faturalı.

inadina27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
mi pro
Konular
0
Göz atabilirsiniz.
SIM Kart Etkinleştirilemedi hatası alıyorum?
Mi Cloud üzerinden sunulan uzaktan cihaz bulma, kilitleme, silme fonksiyonların, yapılan çağrıların ya da gelen/giden SMS'lerin yedeklenmesi vb. bazı işlevlerin çalışabilmesi için cihazınızda takılı olan SIM kart ile Çin'de yer alan Xiaomi sunucularına bir adet SMS gönderilmesi ve sunucunun gelen SMS'i onaylayarak cihazınızı etkinleştirmesi gerekmektedir. Bu SMS gönderilemediğinde, sunucu cevap vermediğinde ya da cihaz etkinleştirme esnasında her hangi bir hata olması durumunda bu bildirim alanında bu uyarı ile karşılaşırsınız. Uyarının bildirim olarak belirmesi cihazınızı normal şekilde kullanmanıza her hangi bir engel oluşturmayacaktır ancak etkinleştirme için gönderilen her SMS için -başarısız olsa dahi- ayrı ayrı operatörünüz tarafından faturanıza Yurt Dışı SMS tutarı yansıtılacağı için beklenmedik faturalar ile karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle tavsiyemiz SMS'in hiç gönderilmemesini sağlamanız. SMS gönderimini engellemek için ise ayarlar/ek ayarlar/yetkilendirme ve geri alma altından Xiaomi SIM etkinleştirme hizmetine ait yetkileri geri almanız ve ayarlar/mi hesabı altından cihazı bul, çağrılar ve SMS yedeklemenizi kapatmanız yeterli olacaktır.

Hocam umarım ikna olur :)
Konuyu okudum benim telefonum redmi 8 pro ve imei atilmış olup olumsuzluk gördügüm konu ise, telefonum hesabımda cihazlar hanesinde görünmüyor, sim etkinlestirme de ki yetkilendirmeyi geri alma olayını defalarca yapmama ragmen geri alınamıyor. nerden bulaştık bu cihaza anlamadım.Nasıl etmeli cihazı hesap ta göstermeli ve bu yetkilendirmeyi geri almalı.

Oyla:

Şresyon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Samsung Note 8
Meslek
Yazılımcı
Konular
22
Yeni Redmi 8 telefona simi takınca "Sim kart etkinleştirilemiyor. Hesap bakiyenizin yeterli olduğundan emin olun." bildirimi geldi biraz araştırdım yurt dışı mesajlaşma açık sim zaten faturalı.
Hocam aynı sorunu bende yaşadım tekrar imei repair yapınca haloldu eksik imei atmışınızdır :) Benimki imeiden kaynaklıydı eksiksiz ve sırasıyla düzgünce yaptım :)

Oyla:

inadina27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
mi pro
Konular
0
Hocam aynı sorunu bende yaşadım tekrar imei repair yapınca haloldu eksik imei atmışınızdır :) Benimki imeiden kaynaklıydı eksiksiz ve sırasıyla düzgünce yaptım :)
gardaşım ben anlamiyorum ki imei atma isini telefoncu yaptı iki hattimiz tek hata düstü hafiza karti takamaz olduk pisman oldum aldığıma resmen

Oyla:

Şresyon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Samsung Note 8
Meslek
Yazılımcı
Konular
22
gardaşım ben anlamiyorum ki imei atma isini telefoncu yaptı iki hattimiz tek hata düstü hafiza karti takamaz olduk pisman oldum aldığıma resmen
İmei atılınca sim 2 sadece atılıyor bnmde redmi note 8 vardı eksik işlem yaptığım için etkinleştirilemiyor dedi ,Tekrar sorunsuz şekilde yapınca o bile çıkmadan vodafone vs hepsi oluo :)

Oyla:

inadina27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
mi pro
Konular
0
İmei atılınca sim 2 sadece atılıyor bnmde redmi note 8 vardı eksik işlem yaptığım için etkinleştirilemiyor dedi ,Tekrar sorunsuz şekilde yapınca o bile çıkmadan vodafone vs hepsi oluo :)
yapamayacağım iş imei atma böle kullanalım canı cehenneme note 8 pronun :) garibanlığın gözü kör olsun al orjinalini para kazan dimi :)

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt