redmi 6 için custom rom öneriniz var mı?
saboxx Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım sabrican Cihazım Xiaomi redmi 6 Yaş 25 Konum Antalya Katılım 26 Mart 2021 Konular 2 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 28 Mart 2021 #1 redmi 6 için custom rom öneriniz var mı?
HiddeNKinG Administration Yönetici Admin MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hasan Özkan Cihazım Xiaomi 13 Meslek Uçak Tek. Konum Kocaeli, Turkey Katılım 30 Nisan 2014 Konular 1.300 Mesajlar 9.896 Çözümler 25 Tepkime puanı 13.805 Puanları 438 28 Mart 2021 #2 EU rom yükleyin derim ben ama en güzeli bir kaç tane deneyip kendiniz karar vermeniz.
saboxx Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım sabrican Cihazım Xiaomi redmi 6 Yaş 25 Konum Antalya Katılım 26 Mart 2021 Konular 2 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 28 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 HiddeNKinG' Alıntı: EU rom yükleyin derim ben ama en güzeli bir kaç tane deneyip kendiniz karar vermeniz. Genişletmek için tıkla ... peki custom romları nereden bulabilirim?
HiddeNKinG' Alıntı: EU rom yükleyin derim ben ama en güzeli bir kaç tane deneyip kendiniz karar vermeniz. Genişletmek için tıkla ... peki custom romları nereden bulabilirim?
Kazgangap Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Halil Cihazım Mi 9T (Davinci) Konum Ana Beyit Mezarlığı Katılım 6 Mayıs 2020 Konular 44 Mesajlar 1.029 Çözümler 6 Tepkime puanı 1.267 Puanları 138 28 Mart 2021 #4 saboxx' Alıntı: peki custom romları nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir bu siteyi inceleyebilirsiniz. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Cihazınız için official rom göremedim ilk bakışta.Bu romu deneyebilirsiniz.
saboxx' Alıntı: peki custom romları nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir bu siteyi inceleyebilirsiniz. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Cihazınız için official rom göremedim ilk bakışta.Bu romu deneyebilirsiniz.