Siz tam olarak ne yapmak istiyorsunuz neye ihtiyacınız var ?
Şuanda bootloader kilidini kapalı bu Android pie a yükseltmek istiyorum önümüzdeki yaz bootloader kilidini açıcam fakat şu antirollback in bana vurmasını istemiyorum.Geçenlerde bootloader kilidini açmıştım fakat antirollback ile karşılaşmadım sürümüm 8.1 idi.şmdi android 9 a yükselttikten sonra bootloader kilidini açıcam ve antirollback ile karşılaşmak istemyorum.Sizce ne yapmalıyım?
Anladım hocam. Lütfen bu konuyu okuyup da android 9 (global stabil olanı)deneyimleyenler üşenmeden uzun uzadıya tecrübelerini neleri yapıp yapmamam gerektiğini Android 8.1 e nazaran ne gibi eksikleri veya fazlalıkları olduğunu yazabilirlerse sevinirim.Ona göre android 9 a güncellicem.Bilgi paylaştıkça çoğalır.Bu arada bana üşenmeden yardım eden pendrozhocama teşekkür ederim.Anti roll back bootloader kilidi ile alakaklı bir durum değil.Cihazın romunun mevcut sürümünden daha eski sürüme dönmesini engelleyen bir sistem.Yani Andorid 9 sürümüne geçtiğinizde roll back aktif olursa 8 sürümüne dönemiyor olacaksınız.Kilidin açılıp kapanması ile ilgisi olmayacak her zaman en güncel sürümü kullanıp sıkıntı yaşamadan cihazı kullanmaya devam edebilirsiniz.Eğer yeni sürüme roll back eklendiyse öncesinde yapabileceğiniz bunu atlatmak için herhangi müdahale şekli yok.
Bu romu yuklersemHangi konuda veya işlemde?
Bootloader kilidi kapalıysa garanti gitmez.Bu romu yuklersem
Zip dosyasını nasıl gösterebilirim güncelleme ayarlarında dosya gösterme diye bir şey yok.Redmi6