- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Redmi note 4
- Meslek
- Öğrenci:D
- Konular
- 81
Ne demek her zamanTşkler hocam size zahmet oldu
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne demek her zamanTşkler hocam size zahmet oldu
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki hocam geri dönmek istediğimiz zaman 10.0.40 indirebiliriz değil mi? Ve bunun içinde herhangi bootLoader yapmaya gerek yok diye biliyorumNe demek her zaman![]()
Evet hocam aynı şekilde dönebilirsiniz stabile.Peki hocam geri dönmek istediğimiz zaman 10.0.40 indirebiliriz değil mi? Ve bunun içinde herhangi bootLoader yapmaya gerek yok diye biliyorum
Teşekür ettik hocamEvet hocam aynı şekilde dönebilirsiniz stabile.
Ben redmi note 4 kullanıyorum bende silinmemişti. Denemenizde fayda var son anda soruyor zaten kurmadan verileri silmeyi sormaz ise silinmezVeriler siliniyormu peki beta rom yükleyince
Hocam düşüncenize bazı yerlerde katılmıyorum telefonda son 1 aydır buglar mevcut.(Wifi kapatamama,bazen Telefon cepte iken gelen aramayı telefonunun kilidini açıp cevaplamak zorundasınız.Ve şarj biraz fazla yiyor.)Güncelleme gelmesinin size bir artısı yok hocam. Beta'daki sorunların hepsi çözülünce stabil sürüm de güncellenecek. Güncellemeler kesilmedi. Ancak isterseniz AOSP ROM'ları deneyebilirsiniz. Bu tarafta güncellemeler kesilmedi her gün farklı ROM'lar güncelleme alıyor. Samsung gibi firmaların böyle cihazlara tüm kullanım ömründe 1-2 güncelleme verdiğini düşünürsek güncelleme almayarak bir kaybınız olmuyor güvenlik sorunu olmaz endişeniz olmasın.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Ekran görüntüsü atar mısınızGüncelleme paketi doğrulanamadı diyor