- Adım
- mert
- Cihazım
- xioami redmi
- Konular
- 2
Elinde Redmi 5 Qcn Dosyası Olan Varmı? acil lazım lütfen yardım edebilirmisiniz
Malesef bulamadım hocam. Redmi 5 repair işlemi çok sıkıntılı bir cihaz. Sorununuz qcn geri yükledikten sonra imei gelmemesi ise bu qcn hatalı olduğundan değil redmi 5 e farklı bir yolla imei atıldığından dolayıdır.Bulursaniz cok iyi olur 1 aydir cihazi kullanamiyorum
[doublepost=1524431379,1524410794][/doublepost]Hocam varmı bir gelişme? Buldunuzmu?
Yöntemi farklı hocam. Cihaz elime gelirse yardımcı olmaya çalışırım her cihazda da çalışmıyor çok sıkıntılı bu redmi 5 serisi.Sorunum tamda o hocam nasıl bir yolla atilir hocam box filanmi gerekli?
Hatalı qcn ve xqcn dosyalarını restore kısmına gösteremezsiniz qpst nin. Buradan anlayabilirsiniz hocam.Hmm anladim hocam peki size pmden benim qcn dosyasini atsam hatali oldugunu nasil anlariz bakabilirmisiniz hatalimi diye
Anladım hocam çok tesekkur ederim artik bakalim denicez bulamazsak telefoncu yolu gozuktu tekrardan yardimlariniz ve ilginiz icin çok tesekkur ederimHatalı qcn ve xqcn dosyalarını restore kısmına gösteremezsiniz qpst nin. Buradan anlayabilirsiniz hocam.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim hocam. Dikkat edin normal telefoncular yapamaz cihazı çöp etmeyin.Anladım hocam çok tesekkur ederim artik bakalim denicez bulamazsak telefoncu yolu gozuktu tekrardan yardimlariniz ve ilginiz icin çok tesekkur ederim