Düz Nokia 8 bence tam bir tasarım faciası. Nokia 8 Sirocco olabilir ama henüz satışı yok ve fiyat farkı da olacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O kamera zaten "sürekli hızlı odaklama" ve bokeh için. Başka bir amacı yok zaten.
Zaten Nokia 8 ile Note 5 'i karşılaştırmak yanlış baştan. Nokia 8 280 euro civarında yurtdışında. Note 5 ise 150 euro aşağı yukarı.nokia 8de benim gördüğüm en büyük eksik batarya yoksa bi dakka düşünmem onu alırım. snap 835 4 ram 64 hafıza kamera yazılımı bile note 5e portlandı diye göbek atıyo dh forumu. 5,3ince 2k ekran koymakta kimin fikriyse fikrinin ince gülüne diyorum sadece.
üstelik türkiye garantili ve saf android note 5i tokatlar dicem ama tekme tokat hastanelik eder desek daha doğru. ama alamayacağım kadar pahalı ve bataryası az gidiyo
ama burdaki satıcılar saolsun tuttu diye hemen xiaomilere zam. diğerine 1 lira zam buna 2 lira zam. bakıyosun 64lük note 5 2000 lira nokia 8 2170 lira şu şartlar altında 64lük note 5 almak büyük ahmaklık gerçekten. yakında apple gibi olur bu gidişleZaten Nokia 8 ile Note 5 'i karşılaştırmak yanlış baştan. Nokia 8 280 euro civarında yurtdışında. Note 5 ise 150 euro aşağı yukarı.
Maalesef klasik ticaret mantığı, çok satan ürünün cazip kılınması için fiyatını düşürmeye gerek yoktur çünkü ne de olsa insanlar alıyorlardı. (en büyük örneği Iphone)ama burdaki satıcılar saolsun tuttu diye hemen xiaomilere zam. diğerine 1 lira zam buna 2 lira zam. bakıyosun 64lük note 5 2000 lira nokia 8 2170 lira şu şartlar altında 64lük note 5 almak büyük ahmaklık gerçekten. yakında apple gibi olur bu gidişle
Kvk evoya gönderiyomuş garanti diye. kvk garanti olmasının bi anlamı kalmadı yaniMaalesef klasik ticaret mantığı, çok satan ürünün cazip kılınması için fiyatını düşürmeye gerek yoktur çünkü ne de olsa insanlar alıyorlardı. (en büyük örneği Iphone)
Ama az satılan cihazın fiyatını düşür ki bir şekilde eskiyip unutulmadan elinden çıkarıp kurtul. (Bazı insanların hala Nokia'yı eski 3310'u üreten firma olduğunu sanmaları)
Neyse verelim tempoyu haydi
O konuda spakülasyonlar çok fazla ama ben KVK garantili cihazlara da güvenmiyorum. Replikasyon parçalar kullanıyorlar sonuçta birebir orijinal parça kullanmadıkça ne anladım KVK olmasından ?Kvk evoya gönderiyomuş garanti diye. kvk garanti olmasının bi anlamı kalmadı yani
Kİmi deltadan şikayetçi kimi kvkdan arkadaş markadan soğuttunuz walla ya xiaomiden wazgeçmeme ramak kaldı yemin ediyorum.O konuda spakülasyonlar çok fazla ama ben KVK garantili cihazlara da güvenmiyorum. Replikasyon parçalar kullanıyorlar sonuçta birebir orijinal parça kullanmadıkça ne anladım KVK olmasından ?
Xiaomi gcam ve kernel-rom konusu açıp paylaşımı yapmış birisi olarak "göbek atacak" kadar sevinecek birini görmedim.nokia 8de benim gördüğüm en büyük eksik batarya yoksa bi dakka düşünmem onu alırım. snap 835 4 ram 64 hafıza kamera yazılımı bile note 5e portlandı diye göbek atıyo dh forumu. 5,3ince 2k ekran koymakta kimin fikriyse fikrinin ince gülüne diyorum sadece.
üstelik türkiye garantili ve saf android note 5i tokatlar dicem ama tekme tokat hastanelik eder desek daha doğru. ama alamayacağım kadar pahalı ve bataryası az gidiyo
Xiaomi gcam ve kernel-rom konusu açıp paylaşımı yapmış birisi olarak "göbek atacak" kadar sevinecek birini görmedim.
Sadece ön kamera için ben çok olumlu dönüş yapmıştım ama gcam fix dosyası çıkınca bir daha yüzüne bakmadım.
Hep dediğim gibi xiaomi "son kullanıcıyı" tatmin edecek şekilde hitap etmez
Xiaomi ,"hard core" kullanıcılara daha yatkın markadır, ezelden beri böyleydi.
alırsın rom denersin, kernel kurarsın farklı gcam kullanıp telefonun potansiyelini üstüne çıkartırsın, bir nevi tutku gibi birşeydir.
böyle bir amacın yoksa zaten f/p durumuda kalmadıgına göre xiaomi telefonları elemek yararınıza olacaktır.
hele birde garanti vs çok takılıyorsanız hepten eleyin
O zaman huawei alın oneplus alınAlternatifi olsa inanın eleyeceğim. aşırı popüler olup ederini aşan yada aşmaya başlayan her türlü cihazdan soğuyorum çünkü.