Arkadaşlar bende Oreo 8.1 güncellendi.ama şarj az giymeye başladı.kamera falan iyileşmiş ve hızlanmış.herek varmı sizce tekrar geriye dönmeye.ayarlari teker teker yapmaya.mi 10 geli bu sıkıntı düzelir mi acabaBen yukledim iki gundur kullaniyorum whatsappa bi mesaj geliyo 4 5 kere otuyo, kamerada fark var , artik yazi tipi degismiyor bide ayarlara guvenlik diye bisey gelmis baska bir fark goremedimGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fabrika ayarlarına döndüğümüzde galeri sıfırlanır mı videolar fotolar müzikler?Guncellemeden sonra fabrika ayarlarına dönerek telefonu sıfirladim. Pil suresi düzeldi, ram kullanımı düzeldi, WhatsApp çift ses bende zaten yoktu. Telefonun hızı gayet iyi. Yüz tanıma özelliği çok keyifli. Şimdilik bu kadar MIUI 10 a kadar idare eder.
Guncellemeden sonra fabrika ayarlarına dönerek telefonu sıfirladim. Pil suresi düzeldi, ram kullanımı düzeldi, WhatsApp çift ses bende zaten yoktu. Telefonun hızı gayet iyi. Yüz tanıma özelliği çok keyifli. Şimdilik bu kadar MIUI 10 a kadar idare eder.
Hindistan yapınca geliyorCihazı sıfırladıktan sonramı yüz tanıma geldi yoksa bölgeyi Hindistan yaptıktan sonramı?
Hindistan yapınca geliyor