Rom [Redmi 5 Plus][Official] PE - Extended [9.0][27 Ekim]

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Nasıl etkinleştiriyor biliyor musunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saf Android olarak tek bu romda mı tm ekran hareketleri mevcut?

Farklı romlarda da var. Ayarlardan rom'un özelleştirme ayarlarına girip bulabilirsiniz.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Link 27 ekim olarak güncellendi.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
45
Hocam öncelikle ellerinize sağlık. Bir sorum olucaktı. Normal PE'de Hardware Encryption muhabbeti vardı. Belirtmemişsiniz ama, bunda da öyle bir muhabbet var mı ? Yine de sorayım dedim.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Hocam öncelikle ellerinize sağlık. Bir sorum olucaktı. Normal PE'de Hardware Encryption muhabbeti vardı. Belirtmemişsiniz ama, bunda da öyle bir muhabbet var mı ? Yine de sorayım dedim.

Pie romların genelinde var hocam. Fakat orange fox twrp kullanırsanız belki şifrelemeyi çözebilir. 5 Plus bölümüne açtım onun da konusunu.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
45
Pie romların genelinde var hocam. Fakat orange fox twrp kullanırsanız belki şifrelemeyi çözebilir. 5 Plus bölümüne açtım onun da konusunu.
Hocam kesin gözüyle bakmadan yine de Orange Fox dahî kullanıyor olsak, Dahili Depolamayı silmekte fayda vardır değil mi? En azından işimizi garantiye almış oluruz.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Hocam kesin gözüyle bakmadan yine de Orange Fox dahî kullanıyor olsak, Dahili Depolamayı silmekte fayda vardır değil mi? En azından işimizi garantiye almış oluruz.

Hocam denersiniz, şifreleme yapmış olursa tekrar twrp girip format data işlemi uygular, reboot edersiniz direk açılır. Fakat yine de siz dahili hafızadan yedeklerinizi alın. :)

BOZd46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
7
Bu rom için kurulumdan sonra Oreo firmware yüklerseniz çok iyi olur diyor bu işlemi nasıl yapacağız

cankurtgs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
4

Hocam denersiniz, şifreleme yapmış olursa tekrar twrp girip format data işlemi uygular, reboot edersiniz direk açılır. Fakat yine de siz dahili hafızadan yedeklerinizi alın. :)
Orange Fox Recovery kullanın. Yeni 8.3 güncellemesi geldi, changelog olarak Pie ROMlar için uyumla alakalı bir şey belirtilmiş. Ben de bir süredir sorun yaşamıyorum Dahili hafizayla ilgili. Ama siz yine de yedek alın.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Bu rom için kurulumdan sonra Oreo firmware yüklerseniz çok iyi olur diyor bu işlemi nasıl yapacağız

Firmware cihazın modem ve radio dosyalarını içeren bir paket gibi düşünün. Cihazınız için güncel firmware dosyasını bulup flaşlamanız gerekiyor.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
45
Anladım hocam. Bu şifreleme muhabbetini de tam anlayamadım. Kusura bakmayın. Sizi de yormadan bi bakınayım en iyisi 5 Plus yerinde açtığınız konuya. Neymiş ne değilmiş bu şifreleme olayı. Nasıl şifrelemeye takılmadan romu sorunsuz kurabiliriz falan. Çünkü Default PE konunuzda, Dahili Hafızaya Wipe işlemi yapılmazsa, cihazı şifreliyor ve hiçbir şekilde boot etmiyor diye not düşmüşsünüz. Bu beni biraz korkuttu hocam. O yüzden dikkatli olmakta fayda var.

Üst Alt