MIUI 12 Redmi 5 Plus MIUI12 Eu 20.6.11 Beta Android 9

-_-GHOST-_-

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BosSCurT
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Komple temiz kurulum yapip kurdum ...

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hatta üzerine dpi ayarini yanlışlıkla bozup üzerine data cache yapmak zorunda kaldım

-_-GHOST-_-

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BosSCurT
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Bence bi kaç haftaya android 10 romlar türer bu baya stabile yakın bi kaç hatasi var sadece ...Biraz sabredelim .

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Yok kurulmadı bende format datasız..rom fena değil akıcı yalnız root işi sıkıntı bana..geçecek rom da kalmadı ya
Hocam eğer miuitr kullanmayacaksanız(akıcı diyolar fakat verdiği hatalar yüzünden kullanmıyorum şu anlık o romu) miui12.1 paintyourAndroid diye bir rom var tavsiye ederim hem akıcı hem de bildirim panelini çekerken ki blur efekti efsane :D

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
Bence bi kaç haftaya android 10 romlar türer bu baya stabile yakın bi kaç hatasi var sadece ...Biraz sabredelim .

Şu bir haftada abartısız 4-5 rom denedim,bir rom bulamadım kendime göre,yeni bir rom buldum oneplusu portlamışlar bizim cihaza:) biraz bunda takılıp ona geçeriz biraz da..yalnız şu romun akıcılığı gördükten sonra 8 e dönmem bidaha..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam eğer miuitr kullanmayacaksanız(akıcı diyolar fakat verdiği hatalar yüzünden kullanmıyorum şu anlık o romu) miui12.1 paintyourAndroid diye bir rom var tavsiye ederim hem akıcı hem de bildirim panelini çekerken ki blur efekti efsane :D

Miutr nin her iki romunu da kullandım güzel rom ancak eksiği çok hala..o yüzden şimdilik düşünmüyorum onu:))

Edit 2: Rom da kızılötesi portu da çalışmıyor..mi kumanda ve diğer kumandalar çalışmadı..

Ghost@ Bir de siz dener misiniz kumandayı..

Son düzenleme:

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
Bu arada konunun başındaki eu 20.6 11 romu nasıl bir onu kurmadım da:)..şarjı vs..var mı bir sorunu çalışmayanı?

-_-GHOST-_-

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BosSCurT
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Şu bir haftada abartısız 4-5 rom denedim,bir rom bulamadım kendime göre,yeni bir rom buldum oneplusu portlamışlar bizim cihaza:) biraz bunda takılıp ona geçeriz biraz da..yalnız şu romun akıcılığı gördükten sonra 8 e dönmem bidaha..

Miutr nin her iki romunu da kullandım güzel rom ancak eksiği çok hala..o yüzden şimdilik düşünmüyorum onu:))

Edit 2: Rom da kızılötesi portu da çalışmıyor..mi kumanda ve diğer kumandalar çalışmadı..

Şuan deneme şansım yok maalesef

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60

Hocam zaten miuitr yi önermedim tam olarak paintyourAndroid adında bir rom aşağıya ekleyeyim hocam öneririm hiç bir eksiği yok.Fm radyo da var ama çalışıyor mu bilmem kablolu kulaklık kullanmıyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Engin1984

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Engin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Hocam zaten miuitr yi önermedim tam olarak paintyourAndroid adında bir rom aşağıya ekleyeyim hocam öneririm hiç bir eksiği yok.Fm radyo da var ama çalışıyor mu bilmem kablolu kulaklık kullanmıyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Radyo çalışıyor kullanıyorum.

Üst Alt