MIUI 12 Redmi 5 Plus MIUI12 Eu 20.6.11 Beta Android 9

-_-GHOST-_-

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BosSCurT
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Hocam stable android 10 u kurdum 1 saattir test ediyorum ... Akıcılık yönünden android 9 a göre daha iyi fakat bazı yerlerde arayüz kafayı yiyebiliyor yatay bir uygulamadan ana ekrana dönüldüğünde ufaktan 1 saniyelik sapmalar oluyor arayüzde onun dışında gayet iyi diyebilirim. Şuana kadar karsilastiğım bug ve hatalar şunlar ...

1.)Kamera portre modunun gelişmiş ayarlarına girip değiştirildiğinde uygulamadan atıyor...
2.) Bluetooth kablosuz kulaklık bağlaniyor fakat ses aktarımı yapmıyor onun dışında dosya aktarımı çalışıyor.
3.)FaceId yok
4.)Süper duvar kağıtları ekli değil
5.)Duvar kağıdı döngüsü de yok

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
Hangi romdan geçmiştiniz?hocam beğendiniz mi? Bide kurulumu nasıl yaptığınızı söylerseniz çok iyi olur

Miuitr romdan geçtim buna ,kurulum ayni sadece twrp format data yapmak gerekiyor..
Yalnız hoşuma gitmeyen, magisk root kaldırılamıyor maalesef, cihaz bootloopa düşüyor açılmıyor magisk kaldırıldığında... ki bende cihazları rootsuz kullanan biri olarak bu hoşuma gitmedi..malum bankacılık uygulamaları vs..kullanırken içim rahat olmuyor rootlu cihaz da eskiden beri:)Onun dışında gördüklerimi yazarım kullandıkça..

Ekleme 1: Magiskten uygulama gizlemeyi yapamadım forumda ki yöntemi denedim ancak olmadı..magisk hide seçince gizlenecek uygulamaları seçemiyorum,hangi ekrandan yapılıyor acaba..

Son düzenleme:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Miuitr romdan geçtim buna ,kurulum ayni sadece twrp format data yapmak gerekiyor..
Yalnız hoşuma gitmeyen, magisk root kaldırılamıyor maalesef, cihaz bootloopa düşüyor açılmıyor magisk kaldırıldığında... ki bende cihazları rootsuz kullanan biri olarak bu hoşuma gitmedi..malum bankacılık uygulamaları vs..kullanırken içim rahat olmuyor rootlu cihaz da eskiden beri:)Onun dışında gördüklerimi yazarım kullandıkça..

Ekleme 1: Magiskten uygulama gizlemeyi yapamadım forumda ki yöntemi denedim ancak olmadı..magisk hide seçince gizlenecek uygulamaları seçemiyorum,hangi ekrandan yapılıyor acaba..
Format data yapmadan kurulmuyor mu hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam stable android 10 u kurdum 1 saattir test ediyorum ... Akıcılık yönünden android 9 a göre daha iyi fakat bazı yerlerde arayüz kafayı yiyebiliyor yatay bir uygulamadan ana ekrana dönüldüğünde ufaktan 1 saniyelik sapmalar oluyor arayüzde onun dışında gayet iyi diyebilirim. Şuana kadar karsilastiğım bug ve hatalar şunlar ...

1.)Kamera portre modunun gelişmiş ayarlarına girip değiştirildiğinde uygulamadan atıyor...
2.) Bluetooth kablosuz kulaklık bağlaniyor fakat ses aktarımı yapmıyor onun dışında dosya aktarımı çalışıyor.
3.)FaceId yok
4.)Süper duvar kağıtları ekli değil
5.)Duvar kağıdı döngüsü de yok

Bluetooth kulaklıktan ses gelmiyor mu?

-_-GHOST-_-

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BosSCurT
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Format data yapmadan kurulmuyor mu hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bluetooth kulaklıktan ses gelmiyor mu?
Aynn kullaklık veya başka Bluetooth cihazlarında sorunlu çalışıyor rom ...

-_-GHOST-_-

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BosSCurT
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Ayrıca Orange Fox Twrp rom yüklendikten sonra herhangi bir yazılım yüklü değil diyerek uyarı veriyor ...

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Aynn kullaklık veya başka Bluetooth cihazlarında sorunlu çalışıyor rom ...

Sağolun hocam sayenizde 2-3 saat uğraşmaktan kurtuldum ne yazık ki bu roma da sırf bu konu yüzünden geçemeyeceğim

-_-GHOST-_-

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BosSCurT
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Sağolun hocam sayenizde 2-3 saat uğraşmaktan kurtuldum ne yazık ki bu roma da sırf bu konu yüzünden geçemeyeceğim
Rica ederim fix gelir mi acaba Bluetooth a Eğer gelmezse ben de pek kalmam herhalde romda

-_-GHOST-_-

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BosSCurT
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular