- Adım
- Kadir Kılıf
- Cihazım
- mi11t
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 72
Hocam bilgisayar kullanmadan sadece telefonum üzerinden bu romu yükleme ihtimalim, şansım var mı? Varsa nasıl?
Hocam cihazınızda hafıza kartı desteğiniz varsa veya USB belleğiniz varsa kurabilirsiniz.Hocam bilgisayar kullanmadan sadece telefonum üzerinden bu romu yükleme ihtimalim, şansım var mı? Varsa nasıl?
Hocam benim sorunuma bir çözümünüz yok mu?Hocam cihazınızda hafıza kartı desteğiniz varsa veya USB belleğiniz varsa kurabilirsiniz.
Yada ikinci bir seçenek olarak.
Romu indirin.
Twrp wipe den dahili hafıza hariç wipe yapın.
Twrp install kısmından romu kurun.
Twrp wipe kısmından format data yapın.
Reboot sistem yapın.
Hocam sorununuz nedir ?Hocam benim sorunuma bir çözümünüz yok mu?
Önceki sayfada yazıyordu ama yine de yazayım.Hocam sorununuz nedir ?
Hocam Ayarlar/ şifreler ve güvenlik/ Yetkilendirme ve iptal kısmından Xiaomi Sim Etkinleştirmeyi kapatın ve cihazı bul özelliğini de kapatın mesaj atıp ücret kesmeyecektir.Önceki sayfada yazıyordu ama yine de yazayım.
Hocam bu yeni portu yükledim ve sim kart etkinleştirilemedi hatası Alıyorum ve Xiaomi cloud a mesajları yedekleye bastığımda benden bir lira kesiyor ve adres UK diyor.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Port romlarda cameranin tüm özelliklerini çalıştıranı göremedim.Yok arkadaş gene ön kamera hatası devam ve sistem arayüzü durduruldu hatası devam V3 de vasat çıktı bakalım daha kaç versiyon daha beklicez yoksada mu 11 ye devam
Herhalde destek olan olmadı maddi olarak. İkincisi direk link vermeyin millete bizim siteye girsin dediler. Onu da yapan olmadı.
Ya zaten romu çok hatalıkim destek olsun hocam 3 defa versiyon verdi hepside birbirinden hatalı çıktı be gamara çok içler acısı oldu 3 versiyondada,,, 2 deki mi mix6 kamera idi 3 deki de 108 mp olanı gömmüş