- Adım
- iyi
- Cihazım
- redmi 4A
- Konular
- 23
O değil de miui 10 da bozuldu şu an ekran kilidi menüsüne girince çöküyor..mi raporu gönderin diyor..zorla geçircekler miui 11 e
Bu rom zaten global beta içinmiş yani muhtemelen senin telefonda çalışır. Güncelleyiciden güncelleme paketi seç e tıkla downloads klasöründen seçip onayla(güncelleme paketi seçeneği yoksa 10 yazısına 4-5 kere tıkla sonra üç noktaya basınca göreceksin)Hiçbirinden anlamıyorum ki.telefona indirdim global MIUI 11 i.güncelleme paketi seçip olmuyor mu
Hayır maalesef global beta için değilmiş doğrulanamıyor diyorBu rom zaten global beta içinmiş yani muhtemelen senin telefonda çalışır. Güncelleyiciden güncelleme paketi seç e tıkla downloads klasöründen seçip onayla(güncelleme paketi seçeneği yoksa 10 yazısına 4-5 kere tıkla sonra üç noktaya basınca göreceksin)
Forumda romlar arası geçiş için çok fazla içerik var da maalesef benim bilgim buraya kadar sana tavsiyem güzel bir araştır ve mutlaka global kararlıya geçHayır maalesef global beta için değilmiş doğrulanamıyor diyor
Tamam teşekkür ederimForumda romlar arası geçiş için çok fazla içerik var da maalesef benim bilgim buraya kadar sana tavsiyem güzel bir araştır ve mutlaka global kararlıya geç
Bizde halen yok ve bekliyoruzArkadaşlar ben öğlen 16.00 da güncelledim size daha hala gelmedi mi otodan güncelledim ayrıca
izlenimlerin nasıl bir artısı veya eksisi battı mı gözüneArkadaşlar ben öğlen 16.00 da güncelledim size daha hala gelmedi mi otodan güncelledim ayrıca
Hocam ilk başta donma lar kasmalar vardı ama şu an su gibi akıyoizlenimlerin nasıl bir artısı veya eksisi battı mı gözüne
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk