- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 9
Lütfen birisi gerçek bir link paylaşsın güncelleyici üzerinden yükleyebileceğimiz.
Ayarlardan güncellemeye baktım direk geldi şuan indi kurucamOto dan mı geldi?
Heyecanlı bekleyişi sona eren bir kişi dahaAyarlardan güncellemeye baktım direk geldi şuan indi kurucam
Performans inşallah değişmez tekrar miui 10 a dönmek zorunda kalmam .dHeyecanlı bekleyişi sona eren bir kişi daha
Benim soruma cevap verebilecek yok mu arkadaşlarPerformans inşallah değişmez tekrar miui 10 a dönmek zorunda kalmam .d
İnşallah hocam hepimize inşallahPerformans inşallah değişmez tekrar miui 10 a dönmek zorunda kalmam .d
Bize gelemedi şu sıraMuhtemelen Ota ya sırayla düşüyor.
Kardeş benim bildiğim kadarıyla Twrp üzerinden veya Xiaomi Tool kullanarak geçiş yapman gerekli yoksa stable güncellemeleri gözükmezArkadaşlar benim cihaz global stabildi servise gitti geldi global beta yüklemişler.Bana da gelir mi güncelleme?Gelmez ise tekrar global stabile nasıl geçebilirim
Hiçbirinden anlamıyorum ki.telefona indirdim global MIUI 11 i.güncelleme paketi seçip olmuyor muKardeş benim bildiğim kadarıyla Twrp üzerinden veya Xiaomi Tool kullanarak geçiş yapman gerekli yoksa stable güncellemeleri gözükmez