geldi fakat orange fox dan kurdum telefon destroyed verdi sanırım bozuk geldi.Eu beta kullanıyorum geldi mi global sürüme geldiyse geçelim
Evet ve geri çekildi linkler silindigeldi fakat orange fox dan kurdum telefon destroyed verdi sanırım bozuk geldi.
birde format data yapıp deneyeceğim bakalım ne olacak. Sonuçta backup var. Hocam siz bilirsiniz belki, miui da backup aldım aosp da data kısmını yüklediğim zaman google servisleri hata veriyor çözümü var mı sizce?Evet ve geri çekildi linkler silindi
Kardeşim yanlış bilgilendirmiyorum asıl karanlık mod tam anlamiyla android 9.0 da oluyor redmi 5 plus 8.1 de kalacak bildiğim kadarıyla gelistirici seçeneklerde varmış fakat tam anlamıyla karanlik yapmiyormus
Zaten çoğu YouTube videosundada yok karanlık mod redmi 5 + ta
(Bende isterim gelmesini fakat bildiğim kadarı böyle )
Ben MIUI 11 ile geleceğini zannediyordum karanlık modun. Ben yanlış biliyormuşum demek ki.Karanlık mod zaten var Android 8.1 olduğu için ayarlar kısmında falan karanlık mod uygulanmıyor ve 11dede durum değişmiyor. Yani yanlış bilgilendirme yok
Sırayla hocam gelir yakındaArkadaşlar redmi 5 global miui 11 almış ama hala redmi 5 plus almadı
Ne kadar saçma ilk önce bizim almamız gerekiyor.Arkadaşlar redmi 5 global miui 11 almış ama hala redmi 5 plus almadı