Bizde öyle olmayacak. Yine elbette diğer Xiaomi cihazlarına gelen güncellemeler gibi dolu dolu olmayacak malum bizim cihaz yaşlanma yolunda aldı başını gidiyor fakat Redmi 5 Plus China Stable'de ne varsa ya aşağı yukarı aynı şeyler gelecek(eksik veya fazla) ya da direk aynısı gelecek.Arkadaşlar babamın telefonu redmi 7 bugün güncelledim sadece çok komik sistem stabilasyonu yazıyor başka hiçbir özellik gelmedi şaka gibi ben MIUI 11 i istemiyorum. Cidden çok komik 600 küsur mg bı guncellemede özellik gelmemesi sinirimi bozdu. Bizede öyle olacak ondan dolayı gelmesin.
Bu forumun amacı böyle şeyleri tartışmak yani normal bir durum ama abartmamak kaydıyla onun zevk ve tercihi yazılımsal şeylerdir senin başka, işin özü saygıNeden taktınız bu güncellemeyi anlamış değilim doğrusu sanki hayatınız bu guncellemeye bağlı gibi yaşıyorsunuz güncelleme hiçbir şey getirmeyecek MIUI 10 11 olacak sadece bu kadar takmanız normal değil kafayı yemişsiniz siz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MIUI 11 i deneyimlemeyi eger bu kadar istiyorsanız geçin eu roma kullanın
Kanka biri ben MIUI 11 siz yaşayamam yazmış yukarlarda bu çok saçma geldiBu forumun amacı böyle şeyleri tartışmak yani normal bir durum ama abartmamak kaydıyla onun zevk ve tercihi yazılımsal şeylerdir senin başka, işin özü saygı
E o kadar da abartmamak lazım tabi o konuda haklısınKanka biri ben MIUI 11 siz yaşayamam yazmış yukarlarda bu çok saçma geldi
Olabilir denemekte fayda var.Arkadaşlar bence bu böyle olmaz bütün redmi 5 plus kullanıcıları toplanıp xiaomi mağazasını basalım belki miui11 verirler o zaman.