MIUI 11 Redmi 5 plus miui 11 (sohbet)

1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
19
Arkadaşlar 3 gün önce paylaşılan böyle birşey gördüm (yeni gördüm) türkçeye çevirdiğimde ise böyle bir yazı çıktı askıya falan alındı yazıyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Arkadaşlar 3 gün önce paylaşılan böyle birşey gördüm (yeni gördüm) türkçeye çevirdiğimde ise böyle bir yazı çıktı askıya falan alındı yazıyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Öyle bişey olsa bizim haberimiz olurdu illa ki. Gözüm sürekli Telegram gruplarında, Twitter'da, İnternette sürekli Google'dan araştırıyorum, bakıyorum. Ben niye öyle bir açıklama, bir yazı bişey görmedim? Ona bakılırsa bu adam bundan 1 hafta önce de 1-2 gün içinde 5 Plus'a MIUI 11 gelecek diyordu. Kendi kafasına göre sallıyor. O yüzden hiç kâle almadım bu şahısı. Sizin de almamanızı tavsiye ederim.

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
Çin e gelip Türkiye ye gelmeyecek olması çok saçma bence gelir ama ne zaman belli değil

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Askıya alınma durumu da olabilir ya da bu cihazda yazılımsal olarak sıkıntı yaşıyor olabilirler yani bir olumsuzluk olduğu kesin çünkü 2017 cihazlarına bile verildi onu bırak snapdragon 450 olan cihazlara da verildi, bir sıkıntı var ve pazarlamacı aklıyla düşünürsek onlarda bence zor durumda çünkü akıllı bir insan şu politikayı gütmez

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Öyle bişey olsa bizim haberimiz olurdu illa ki. Gözüm sürekli Telegram gruplarında, Twitter'da, İnternette sürekli Google'dan araştırıyorum, bakıyorum. Ben niye öyle bir açıklama, bir yazı bişey görmedim? Ona bakılırsa bu adam bundan 1 hafta önce de 1-2 gün içinde 5 Plus'a MIUI 11 gelecek diyordu. Kendi kafasına göre sallıyor. O yüzden hiç kâle almadım bu şahısı. Sizin de almamanızı tavsiye ederim.
Sağır duymaz uydurur misali vallaha yav.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Askıya alınma durumu da olabilir ya da bu cihazda yazılımsal olarak sıkıntı yaşıyor olabilirler yani bir olumsuzluk olduğu kesin çünkü 2017 cihazlarına bile verildi onu bırak snapdragon 450 olan cihazlara da verildi, bir sıkıntı var ve pazarlamacı aklıyla düşünürsek onlarda bence zor durumda çünkü akıllı bir insan şu politikayı gütmez

Yazılımsal sıkıntı yaşıyor olma ihtimalleri de garip geliyor bana. Şu an günler öncesinden China Stable verilmiş. Onda sorun yok da koskoca şirket Redmi 5 Plus'un Global Stable sürümünü mü yapamıyor oluşturamıyor artık ne diyeceğimi de şaşırdım. Ya tamam geciksin vermesinler ama bir açıklama yapmaları şarttı. Sonuçta bu cihazı da onlar yaptı. Ne yani kırıp atalım mı şimdi telefonu ben anlamadım. Yemin ediyorum soğuttular artık.

Günlerdir şu forumda, şu konu altında teoriler üretip, konuşup duruyoruz ama elde var 0 ne diyeyim ki daha ben.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Sağır duymaz uydurur misali vallaha yav.
Uydurmakdan kasıt empati kurmaya çalıştım pazarlama eğitimi görüyorum ve Xiaomi bu politikaya ters düşmekte bunun sebeplerini bilemeyiz
Yazılımsal sıkıntı yaşıyor olma ihtimalleri de garip geliyor bana. Şu an günler öncesinden China Stable verilmiş. Onda sorun yok da koskoca şirket Redmi 5 Plus'un Global Stable sürümünü mü yapamıyor oluşturamıyor artık ne diyeceğimi de şaşırdım. Ya tamam geciksin vermesinler ama bir açıklama yapmaları şarttı. Sonuçta bu cihazı da onlar yaptı. Ne yani kırıp atalım mı şimdi telefonu ben anlamadım. Yemin ediyorum soğuttular artık.

Günlerdir şu forumda, şu konu altında teoriler üretip, konuşup duruyoruz ama elde var 0 ne diyeyim ki daha ben.

Demekki koskoca şirket değilmiş, altyapıları sağlam olsaydı böyle sıkıntılar da olmazdı muhatap olarak alabileceğimiz bir mercii bile yok yani sorsan kesin cevapta alamazsın çünkü Xiaominin Türk temsilciliği yok, açmışlar mağazalar ama hepsi de yetkili değil ithalatçı durumda, şahsen garantiye önem veren biri değilseniz Eu roma geçmenizi tavsiye ederim ben boş zaman bulduğum da bunu planlıyorum

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Uydurmakdan kasıt empati kurmaya çalıştım pazarlama eğitimi görüyorum ve Xiaomi bu politikaya ters düşmekte bunun sebeplerini bilemeyiz

Demekki koskoca şirket değilmiş, altyapıları sağlam olsaydı böyle sıkıntılar da olmazdı muhatap olarak alabileceğimiz bir mercii bile yok yani sorsan kesin cevapta alamazsın çünkü Xiaominin Türk temsilciliği yok, açmışlar mağazalar ama hepsi de yetkili değil ithalatçı durumda, şahsen garantiye önem veren biri değilseniz Eu roma geçmenizi tavsiye ederim ben boş zaman bulduğum da bunu planlıyorum
Hocam ikimiz de haklıyız bu konuda. Koskoca Xiaomi diyoruz diyoruz ama bunun sadece lafta olduğunu bize kanıtlamış oldu sağolsun. Garanti konusunda takıntım veya problemim yok fakat endişem, korkum var. Brick edersem cihazı Test Point, EDL modda telefonu kurtarma falan uğraşamam. Gerçi telefonu ilk aldığımda aradan biraz zaman geçmişti Pie'nin yeni çıktığı dönemlerde custom rom yüklemiştim. Sonra yine stock roma dönmüştüm ama dönerken de canımdan can yüreğimden yürek gitmişti. Telefon normalden biraz fazla geç açıldı aha dedim telefon fişi çekti. Korktuğum başıma gelmedi belki ama o gün bu gündür korkuyorum hocam. Ama hata yapılmadığı sürece bir sorun da olmaz sanırım. Bende sizinle aynı fikirdeyim(günlerdir). Ama işte hep diyorum "Biraz daha bekle, az daha bekle, belki yarın, belki şu gün, şu saat" derken bende sıkılmaya, bunalmaya başladım doğrusu.

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Muhtemelen redmi 5 plus ile ilgilenecek yazılımcı yok ya da farklı bir sebep

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
Yeni cihazlarda,note 8 pro mesela, AB' yasaları nedeniyle görüşme kaydı kaldırılmış, ayrıca markette ki kayıt programları da çalışmıyor . Yani güncelleme yapmak o kadar da matah bişey değil.. Miui 11 redmi 4x e yükledim çokta hoşuma gitmedi açıkcası..

Üst Alt