Hocam nasıl yapacağız peki defalarca denedim yazılım rom uygun değil diyorEu bot kilidi gibi acipta bilmeyenler o işe pek kalkışmasın derim,sonra cebinizden olmayın bilmeyen için zor iş
Onlar yüklü değilken peki nasıl eu rom kullanabiliriz hocam benim bildiğim twrp yükleyip magisk root atıp cache temizledikten sonra yüklenebiliyor ama yanlışım mi var birde sistem hakkında fotoğraf atarmisinizTwrp yüklü değil hocam botloader kildi açmadım garantinden dolayı başka bir yolu varmı peki
Hocam her önünüze gelen MIUI 11 yukleyemezsiniz zaten redmi 5 plus diye bunları yüklemenin tek yolu twrp den geçiyor forumda binlerce konusu mevcut az bı araştırma yaparak kolapylikla bulabilirsiniz. Aynı zamanda size daha MIUI 11 global gelmedi gelince biz buradan da elbette ki bildiririzYükleyemedim sistem bu benimGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hala gelmedi miui 11 size geldi mi muhtemelen öğlen gibi yayınlanır diye düşünüyorumTeşekkürler hocam
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben yayınlanmaz diye düşünüyorumHala gelmedi miui 11 size geldi mi muhtemelen öğlen gibi yayınlanır diye düşünüyorum