- Adım
- Bulut
- Cihazım
- Redmi 5
- Konular
- 46
Düzelir miYedek alıp,fabrika ayarlarına dönün
Düzelir miYedek alıp,fabrika ayarlarına dönün
Düzelir mi
nasıl geri dönebiliyoruz bilginiz var mı?Bu kadar gereksiz bir güncelleme hiç yakışmamış işe yarar hiç bir değişiklik yok en basitinden bir karanlık mod bile gelmemiş, benim sürekli kullandığım cast(ekran yansıtma) çalışmıyor insan birkaç değişiklik koyar tamamen hayal kırıklığı güncellemeyen arkadaşlar miui 10 kullanmaya devam edin derim saygılar
Dönmek için fastboot veya twrp den miui 10 stock rom atmanız gerek onun için de bootloader kilidini açmalısınız.nasıl geri dönebiliyoruz bilginiz var mı?
Android 9 veya 10 verilmeyecek redmi 5 plus a.Fabrika ayarlarına dönünce banka uygulamaları sıfırdan giriş istiyor Bi ton program yükle ayar yap eziyet ya. O yüzden yapmak istemiyorum bide bu güncellemeyi neden Android 9 veya 10 ile vermediler.
Geri dönecek halim olmadığı için mecburen öyle yapacağım. Üzdü bu durum keşke güncellememiş olsaydım sadece tema farkı var neredeyse.Yedek alıp,fabrika ayarlarına dönün
Fabrika ayarlarına döndürdüğünüzdeki değişiklikleri yazarsanız ben de ona göre fabrika ayarlarına döndürmeyi düşünüyorumGeri dönecek halim olmadığı için mecburen öyle yapacağım. Üzdü bu durum keşke güncellememiş olsaydım sadece tema farkı var neredeyse.
Zamanım olursa hard reset atıp geri dönüş yaparım, yedek almam uzun sürecek gibi duruyor. Ama eğer atarsam yazarım.Fabrika ayarlarına döndürdüğünüzdeki değişiklikleri yazarsanız ben de ona göre fabrika ayarlarına döndürmeyi düşünüyorum