- Adım
- Emir
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 36
Teşekkür ederimSıfırlanmaz dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangisini yüklüyüm sizce ?
Teşekkür ederimSıfırlanmaz dostum
Merhaba, güncellemeyi ota ile yaptım. Güncelleme sonrası telefonun arayüzü, bildirimler ve üst bar siyah oldu ve düzeltemiyorum. Bu duruma sebep olan sorun nedir? Yardım rica ederim.
Benim iş ortamım çoğunlukla dışarıda gün ışığında oluyor. Bildirimler okunmuyor hatta neyden bildirim geldiğini bile göremiyorum. Bu durum sıkıntılı oluyor ondanHocam biz karanlık mod ararken siz neden karanlık oldu diyorsunuz..
tabi zevk meselesi ama tadını çıkarın bence..
Benim iş ortamım çoğunlukla dışarıda gün ışığında oluyor. Bildirimler okunmuyor hatta neyden bildirim geldiğini bile göremiyorum. Bu durum sıkıntılı oluyor ondan
Geliştirici seçeneklerine girin orada "Dark Mode" yada "Karanlık Mod" varsa onu kapatın, zaten kapalı görünüyorsa açıp kapatın.Benim iş ortamım çoğunlukla dışarıda gün ışığında oluyor. Bildirimler okunmuyor hatta neyden bildirim geldiğini bile göremiyorum. Bu durum sıkıntılı oluyor ondan
Global kararlı sürümde bu seçenek yok diyordu yükleyen arkadaşlar acaba kişiye özelmi gönderiyorlar..Geliştirici seçeneklerine girin orada "Dark Mode" yada "Karanlık Mod" varsa onu kapatın, zaten kapalı görünüyorsa açıp kapatın.
Yeni adı Cast oldu dostum bildirim alanında görürsün zatenArkadaşlar guncellemeden sonra ayarlarda yer alan ekran yansıtıcı yani wires display TV'ye aktarım bulamıyorum yardımcı olur musunuz redmi 5 plus
Yeni adı Cast oldu dostum bildirim alanında görürsün zaten
Teşekkürler sağolunYeni adı Cast oldu dostum bildirim alanında görürsün zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: