Benim ekranda biraz sorun var, dokunmatik basmıyor bazen. Yuzde 60 yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Miroom revos ve port romlarda gunde 7 8 defa ikişer üçer dakika ekran tamamen donuyor. Euda ise bazen haftada bir. Benim redmi 5 plusta eu kullanmam ve önermem bu yüzden. Yoksa diğer romlarin da eudan çok farkı yok ve iyiler. Asla başkaları gibi rom fanatikligi yapmam ve kimseye diretmem. Isteyen istediği gibi kullanır telefonunu. Ama konusunu açmama rağmen miroom bana bir tık daha uzak çünkü eu mod simgelerini kullanmıyor ve bu yuzden simgelerin yarısından çoğu ortası beyaz kalıyorDenedim. Adımsayar çalışıyor. Çok üst düzey bir akıcılık yok. bazı ek özelleştirmeler eklenmiş. simge gölgesi gibi. onun dışında birşey görmedim.
Gaaps lı olan mı? gaaps sız olan mı kurdunuz?Konuyla alakasız ama Havoc OS 3.2 sürümlü roma geçtiğimden beri telefon resmen uçuyor. Tam ekran uyumu da olması mükemmel bir duruma getiriyor romu. Yeni kullanmaya başladım romu ama eğer bu şekilde devam ederse katiyen dönmem
Gapps olarak Pico paketini ben ayriyeten kurdum.Gaaps lı olan mı? gaaps sız olan mı kurdunuz?
11.0.2 kullanıyodum. Bir haftaya yakın oluyor 0.3 e güncelledim. Yağ gibi akan ekran donup kalmaya başladı. Hiçbir şekilde tepki vermiyor. Ekranı kapatıp açınca düzeliyor.Benim ekranda biraz sorun var, dokunmatik basmıyor bazen. Yuzde 60 yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Miroom revos ve port romlarda gunde 7 8 defa ikişer üçer dakika ekran tamamen donuyor. Euda ise bazen haftada bir. Benim redmi 5 plusta eu kullanmam ve önermem bu yüzden. Yoksa diğer romlarin da eudan çok farkı yok ve iyiler. Asla başkaları gibi rom fanatikligi yapmam ve kimseye diretmem. Isteyen istediği gibi kullanır telefonunu. Ama konusunu açmama rağmen miroom bana bir tık daha uzak çünkü eu mod simgelerini kullanmıyor ve bu yuzden simgelerin yarısından çoğu ortası beyaz kalıyor
Hocam eu ya geçin. Eu akıyor.11.0.2 kullanıyodum. Bir haftaya yakın oluyor 0.3 e güncelledim. Yağ gibi akan ekran donup kalmaya başladı. Hiçbir şekilde tepki vermiyor. Ekranı kapatıp açınca düzeliyor.