Yardım redmi 5 plus mi ekranında kalıyor.

parasyte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mi10 bilmem ne
Telefon Modeli
redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar çıldırmak üzereyim. birkaç ay önce annemin telefonu (redmi 6) mi ekranında takılmıştı. garanti servisi hiçbir şey yapmadan geri gönderdi. allem ettik kullem ettik recovery mode u rasgele bir şekilde açıp wipe date ile sıfırlayıp telefonu açabildik. bu sefer benim telefonuma aynısı oldu. önce telegram durduruldu, bildirimler durduruldu bilmem ne durduruldu dedi ve telefon dondu kapandı. sonra mi ekranında takılmaya başladı (en son bir şey indirmem 1-2 hafta önceydi). tuşlar da hiçbir sorun yok. güç tuşu ve ses kısma tuşu ile fastboot ekranına gireibliyorum ama öyle kalıyor o kadar. telefonu kapatma tuşuna basılı tuttuğumda kapandıktan sonra tekrar kendi kendine açılıyor ama dediğim gibi tuşlarda sorun yok %100 yazılımsal. neyse oraya baktım buraya baktım. bütün gün uğraştım. güç tuşu ses artırma ve diğer bütün kombinasyonları denedim yok olmuyor. miflash ile fastboot kurmaya çalıştım fakat flash modem hatası verdi. galiba bootloader ile alakalı. normal rom indirdim o da miflash ile değil twrp ile atılıyormuş e twrp de telefona kurulan bir şey herhalde onu da kullanamıyorum. xiaomimitool u indirdim o da usb debugging i istiyor onu da yapamıyorum. ne yapacam? çok moralim bozuldu. o recovery menuye girebilsem her şey çözülecek de girmiyor.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
hocam kusura bakma çok uğraştırdık ama verdiğin miflash ile rom u kurdum fakat en başa döndüm. yine mi ekranında kalıyor. en stabil romun linkini verebilir misiniz lütfen? redmi5 plus 64 gb
Cihaz çin cihazı mı global mi

Oyla:

parasyte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
Cihaz çin cihazı mı global mi

valla hepsiburada dan almıştım 2 yıl oldu. ithalatçı garantili falan diyordu. emin değilim.

şuradan

"global rom yüklüdür" yazıyormuş.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Oyla:

parasyte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2

pes ediyorum. yorumları okudum oradaki verdiğiniz rom u da yükledim çin için olanı başarıyla kuruldu diyor ama yine mi ekranında kalıyor. 20 dk falan oldu hala mi ekranında. internetteki çoğu kişi rom yüklemeye çalışırken bu durumla karşılaşmış ben hiçbir şey yapmadığım halde karşılaştım valla hayret ediyorum. telefon da çok lazımdı. aylardır iş yok geçen gün görüşmeye gittim cuma günü başlayacaktım ama bu sefer de telefon gitti . log dosyasını bırakayım orada gözüme çarpan bir şeyler vardı sanki.

Ekli dosyalar

• MiFlash-1592225865@PARASYTE.txt
    4,4 MB · Görüntüleme: 0
Oyla:

ysfaslynch

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Aslan
Cihazım
Mi Mix 2S
Meslek
Teknisyen
Konular
14
pes ediyorum. yorumları okudum oradaki verdiğiniz rom u da yükledim çin için olanı başarıyla kuruldu diyor ama yine mi ekranında kalıyor. 20 dk falan oldu hala mi ekranında. internetteki çoğu kişi rom yüklemeye çalışırken bu durumla karşılaşmış ben hiçbir şey yapmadığım halde karşılaştım valla hayret ediyorum. telefon da çok lazımdı. aylardır iş yok geçen gün görüşmeye gittim cuma günü başlayacaktım ama bu sefer de telefon gitti . log dosyasını bırakayım orada gözüme çarpan bir şeyler vardı sanki.
Kurulumdan sonra açılması cihaza göre biraz uzun sürebilir ne kadar beklediniz mi ekranında?

Oyla:

parasyte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
Kurulumdan sonra açılması cihaza göre biraz uzun sürebilir ne kadar beklediniz mi ekranında?

tam 42 dk oldu. 1 saat olunca son bir şey deneyip bırakacam. 150 tl diyor tamirci. kazığı yiyip oturacaz büyük ihtimal

Oyla:

parasyte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
galiba telefon gg oldu. göndersem de yapamayacaklar. bnim de garanti bitti. xiaomi bitti gözümde. abim e de note 8 pro tavsiye etmiştim 1 ay falan oldu alalı uyarıyım da kurtulsun telefondan.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
galiba telefon gg oldu. göndersem de yapamayacaklar. bnim de garanti bitti. xiaomi bitti gözümde. abim e de note 8 pro tavsiye etmiştim 1 ay falan oldu alalı uyarıyım da kurtulsun telefondan.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam şu forumu araştırsanız okusanız biraz tepki toplamak yerine yaşadığınız durumun çözümünü anlayacaksınız da işte...

Oyla:

parasyte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
Hocam şu forumu araştırsanız okusanız biraz tepki toplamak yerine yaşadığınız durumun çözümünü anlayacaksınız da işte...

daha denemediğim ne olabilir ki? yapabileceğim her şeyi yaptım

Oyla:
Üst Alt