Yardım redmi 5 plus mi ekranında kalıyor.

parasyte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mi10 bilmem ne
Telefon Modeli
redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar çıldırmak üzereyim. birkaç ay önce annemin telefonu (redmi 6) mi ekranında takılmıştı. garanti servisi hiçbir şey yapmadan geri gönderdi. allem ettik kullem ettik recovery mode u rasgele bir şekilde açıp wipe date ile sıfırlayıp telefonu açabildik. bu sefer benim telefonuma aynısı oldu. önce telegram durduruldu, bildirimler durduruldu bilmem ne durduruldu dedi ve telefon dondu kapandı. sonra mi ekranında takılmaya başladı (en son bir şey indirmem 1-2 hafta önceydi). tuşlar da hiçbir sorun yok. güç tuşu ve ses kısma tuşu ile fastboot ekranına gireibliyorum ama öyle kalıyor o kadar. telefonu kapatma tuşuna basılı tuttuğumda kapandıktan sonra tekrar kendi kendine açılıyor ama dediğim gibi tuşlarda sorun yok %100 yazılımsal. neyse oraya baktım buraya baktım. bütün gün uğraştım. güç tuşu ses artırma ve diğer bütün kombinasyonları denedim yok olmuyor. miflash ile fastboot kurmaya çalıştım fakat flash modem hatası verdi. galiba bootloader ile alakalı. normal rom indirdim o da miflash ile değil twrp ile atılıyormuş e twrp de telefona kurulan bir şey herhalde onu da kullanamıyorum. xiaomimitool u indirdim o da usb debugging i istiyor onu da yapamıyorum. ne yapacam? çok moralim bozuldu. o recovery menuye girebilsem her şey çözülecek de girmiyor.

parasyte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
Başka bir mi flash indir son sürüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bu konuyu dikkatli oku ne yapman gerektiğini burada ayrıntılı anlatmış, umarım çözülür bu şekilde
Xiaomi Tool V2

bu programı indirdim başta 2 seçenek var. bu telefon düzgün çalışıyor ve telefon brick olmuş gibisinden bir şey. brick e bastım bu özellik henüz yok dedi. öbürüne bastım yine usb debugging olayına geldi. bu programdan da hayır yok bana

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
arkadaşlar çıldırmak üzereyim. birkaç ay önce annemin telefonu (redmi 6) mi ekranında takılmıştı. garanti servisi hiçbir şey yapmadan geri gönderdi. allem ettik kullem ettik recovery mode u rasgele bir şekilde açıp wipe date ile sıfırlayıp telefonu açabildik. bu sefer benim telefonuma aynısı oldu. önce telegram durduruldu, bildirimler durduruldu bilmem ne durduruldu dedi ve telefon dondu kapandı. sonra mi ekranında takılmaya başladı (en son bir şey indirmem 1-2 hafta önceydi). tuşlar da hiçbir sorun yok. güç tuşu ve ses kısma tuşu ile fastboot ekranına gireibliyorum ama öyle kalıyor o kadar. telefonu kapatma tuşuna basılı tuttuğumda kapandıktan sonra tekrar kendi kendine açılıyor ama dediğim gibi tuşlarda sorun yok %100 yazılımsal. neyse oraya baktım buraya baktım. bütün gün uğraştım. güç tuşu ses artırma ve diğer bütün kombinasyonları denedim yok olmuyor. miflash ile fastboot kurmaya çalıştım fakat flash modem hatası verdi. galiba bootloader ile alakalı. normal rom indirdim o da miflash ile değil twrp ile atılıyormuş e twrp de telefona kurulan bir şey herhalde onu da kullanamıyorum. xiaomimitool u indirdim o da usb debugging i istiyor onu da yapamıyorum. ne yapacam? çok moralim bozuldu. o recovery menuye girebilsem her şey çözülecek de girmiyor.
Cihazın kilidi kapalıysa arka kapağını açıp edl moda alın rom yükleyin cihaz açılacaktır

Oyla:

parasyte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
Cihazın kilidi kapalıysa arka kapağını açıp edl moda alın rom yükleyin cihaz açılacaktır

nedense arka kapak bir türlü açılmıyor. düzgün alet mi yoktur nedir açamadım. daha kötü olacak diye çekiniyorum. edl moda alınmadan yapamaz mıyım yani?

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Oyla:

parasyte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2

hocam valla eldeki şeylerle çize çize telefonu dağıta dağıta söktüm şimdi nasıl yapıldığına bakacam. olur inşallah. valla bir daha xiaomi almayacam. kaç kişiye önerdim. anneme de abime de aldırtmıştım ama yok bu işkence nedir ya durduk yere gidiyor telefonlar.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
hocam valla eldeki şeylerle çize çize telefonu dağıta dağıta söktüm şimdi nasıl yapıldığına bakacam. olur inşallah. valla bir daha xiaomi almayacam. kaç kişiye önerdim. anneme de abime de aldırtmıştım ama yok bu işkence nedir ya durduk yere gidiyor telefonlar.

Oyla:

parasyte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2

galiba oluyor aman Allah ım bu işkence son bulacak mı acaba? bu sorunu nasıl xiaomiye bildirebiliriz? tek bende olsa neyse de annemin telefonunda da olmuştu ve durduk yere olmuştu bir şey de yapmadık ki.

Oyla:

parasyte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
bu kadar uzun sürmesi normal m iya hala devam ediyor? 1 saatten fazla oldu.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
bu kadar uzun sürmesi normal m iya hala devam ediyor? 1 saatten fazla oldu.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hayır flaslamaya başlamamış Mi Flash 2016 64 bit kullanın cihazı tekrar edl moda alıp işlemleri tekrarlayın cihaz açılacaktır.

Oyla:

parasyte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
Hayır flaslamaya başlamamış Mi Flash 2016 64 bit kullanın cihazı tekrar edl moda alıp işlemleri tekrarlayın cihaz açılacaktır.

hocam kusura bakma çok uğraştırdık ama verdiğin miflash ile rom u kurdum fakat en başa döndüm. yine mi ekranında kalıyor. en stabil romun linkini verebilir misiniz lütfen? redmi5 plus 64 gb

Oyla:
Üst Alt