- Adım
- Ömer
- Cihazım
- redmi 5 plus
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- mi10 bilmem ne
- Telefon Modeli
- redmi 5 plus
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
arkadaşlar çıldırmak üzereyim. birkaç ay önce annemin telefonu (redmi 6) mi ekranında takılmıştı. garanti servisi hiçbir şey yapmadan geri gönderdi. allem ettik kullem ettik recovery mode u rasgele bir şekilde açıp wipe date ile sıfırlayıp telefonu açabildik. bu sefer benim telefonuma aynısı oldu. önce telegram durduruldu, bildirimler durduruldu bilmem ne durduruldu dedi ve telefon dondu kapandı. sonra mi ekranında takılmaya başladı (en son bir şey indirmem 1-2 hafta önceydi). tuşlar da hiçbir sorun yok. güç tuşu ve ses kısma tuşu ile fastboot ekranına gireibliyorum ama öyle kalıyor o kadar. telefonu kapatma tuşuna basılı tuttuğumda kapandıktan sonra tekrar kendi kendine açılıyor ama dediğim gibi tuşlarda sorun yok %100 yazılımsal. neyse oraya baktım buraya baktım. bütün gün uğraştım. güç tuşu ses artırma ve diğer bütün kombinasyonları denedim yok olmuyor. miflash ile fastboot kurmaya çalıştım fakat flash modem hatası verdi. galiba bootloader ile alakalı. normal rom indirdim o da miflash ile değil twrp ile atılıyormuş e twrp de telefona kurulan bir şey herhalde onu da kullanamıyorum. xiaomimitool u indirdim o da usb debugging i istiyor onu da yapamıyorum. ne yapacam? çok moralim bozuldu. o recovery menuye girebilsem her şey çözülecek de girmiyor.