Rehber Redmi 5 Plus için TWRP Kurulumu

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Sayın hocam rahatsız ediyorum cihazım twrp li ve magisk yüklü 9.6.2.0 full rom güncellemesi verdi ben bunu root ve twrp uçmadan nasıl yükleyebilirim ?

Uçarsa aynı şekilde tekrar twrp kurup magisk yükleyebilirsiniz hocam.

• Beğen
Tepkiler: zLa

zLa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
huawei g7
Konular
11
Uçarsa aynı şekilde tekrar twrp kurup magisk yükleyebilirsiniz hocam.
İlk defa yapıcağım için soruyorum cevabınız için teşekkürler
Peki uygulamalar veyahut verileri silinme gibi bir durum olur mu ? twrp ile yüklesem ne yapmam gerekir veya direk sistem güncellemesi üzerinden 'güncelle' kısmına tıklamalı mıyım ?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
İlk defa yapıcağım için soruyorum cevabınız için teşekkürler
Peki uygulamalar veyahut verileri silinme gibi bir durum olur mu ? twrp ile yüklesem ne yapmam gerekir veya direk sistem güncellemesi üzerinden 'güncelle' kısmına tıklamalı mıyım ?

Normalde twrp üzerinden ota güncellemesi indirip kurduğunuzda twrp silinmez. Magisk'te artık dirty flash yaptıktan sonra tekrar otomatik kuruluyor. Eğer magisk gitmiş olursa twrp girip tekrar magisk flashlamanız yeterlidir. Twrp üzerinden güncelleme yaptığınızda hiçbir wipe işlemi yapmadan direk romu hali hazırda olan rom üzerine flashlayın. Verileriniz silinmeyecektir.

yunus0263

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
ZTE Z9 Max
Konular
0
arkadaşlar bende şuan twrp yuklemeye çalışıyorum ama fastboot mod da pc telefonu görmuyor, yukardaki driveri de yukledım ama yınede görmuyor, ayrıca fastboot modu 20 sn içinde kendı kapanıyor normalmidir buda yardımcı olursanız sevınırım

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
arkadaşlar bende şuan twrp yuklemeye çalışıyorum ama fastboot mod da pc telefonu görmuyor, yukardaki driveri de yukledım ama yınede görmuyor, ayrıca fastboot modu 20 sn içinde kendı kapanıyor normalmidir buda yardımcı olursanız sevınırım
Driverleri tam kurmayınca çıkıyor genelde bu sorun.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yunus0263

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
ZTE Z9 Max
Konular
0
interneten bi ton driver indirdim sırayla denedim ama olmuyor telefon acıkken goruyor ama fastboot modunda gormuyor ünlem felan cıkıyor aygıt yoneticisinde

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
interneten bi ton driver indirdim sırayla denedim ama olmuyor telefon acıkken goruyor ama fastboot modunda gormuyor ünlem felan cıkıyor aygıt yoneticisinde
Mi unlock dosyasını internetin indirin.(Rar dosyası) Telefonunuzu fastboot moda alıp mi unlock rar dosyasının içersinde driver install dosyaları olacak,onları kurun. Bende de sizin yaşadığınız fastboottan otomatik çıkma sorunu vardı. Oradaki driverleri yükleyince sorunu çözmüştüm. Fastbootta görmeye başladı telefon.
Ayrıca kendi bilgisayarınızın driverlerini de kontrol ettiniz mi? Belki pc driverleri usbyi görmüyor da olabilir.

yunus0263

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
ZTE Z9 Max
Konular
0
Mi unlock dosyasını internetin indirin.(Rar dosyası) Telefonunuzu fastboot moda alıp mi unlock rar dosyasının içersinde driver install dosyaları olacak,onları kurun. Bende de sizin yaşadığınız fastboottan otomatik çıkma sorunu vardı. Oradaki driverleri yükleyince sorunu çözmüştüm. Fastbootta görmeye başladı telefon.
Ayrıca kendi bilgisayarınızın driverlerini de kontrol ettiniz mi? Belki pc driverleri usbyi görmüyor da olabilir.

[

tamm hocam sagol şimdi onu deneyelim bakalım
[doublepost=1530274505,1530272751][/doublepost]sorun devam ediyorum hocam o yontem çözmedi

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115

Farklı bir bilgisayarda deneyebilir misiniz?

yunus0263

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
ZTE Z9 Max
Konular
0
İlk fırsatta farklı bir PC de deniyecegim, onun haricinde benim aklıma takılan bu telefon neden fastboot moddan hemen çıkıyor ki

Üst Alt