- Adım
- yahya
- Cihazım
- mi 9 lite
- Konular
- 4
Hocam bende sadece hdr var kamerada oda kapalı ama yinede yavaş çekiyor. Hdr+ diye birşey yok bende sorun ne olabilir.
Arkadaşlar benim cihazım global kilit açık durumda twrp yüklememe değecek bir mod mu ve kalitede ne kadar fark ettiriyor? twrp yükledikten sonra stock recoverysini yükleyebiliyor muyuz güncellemeler de sorun olmaması için
Sanki daha önce kamera ayarları vardı şimdi konuda göremedim.portre moduna alınca uygulama kendini kapatıyor bazen cekiyor hangi ayarları önerirsiniz dostlar?
denedim malesef bazen çekiyor donuyor kaydetmiyor bazen çekerken pat diye fc veriyor uygulama kapanıyor deneyen dostlar farklı ayarlarda kapanmayanı falan varsa paylaşabilirmi? netlik harikaötesi oldu bukadar beklemiyordum açıkcası bildiğin iphone x yada mi 6 ki ön kamera şaha kalktıO ayarlar eski sürüm için gecerli idi. Şuan da gcam kurulu bir cihaz olmadığı için yeni ayarları paylaşamadim ama kurcalarsaniz "nexus 6 auto hdr ve nexus 6p" ayarlari olmasi lazim. Bu ikisini seçip uygulamayı kapatip tekrar açın.
denedim malesef bazen çekiyor donuyor kaydetmiyor bazen çekerken pat diye fc veriyor uygulama kapanıyor deneyen dostlar farklı ayarlarda kapanmayanı falan varsa paylaşabilirmi?
Evet hocam, ingilizce malesef.bu gcam ingilizce sanırım doğru mu hocam ?