- Adım
- Uğurcan
- Cihazım
- Xiaomi 15
- Konular
- 44
Kasma bende hiç olmadı desem yalan olur. Romu uzun zamandan beri yani ilk çıktığından beri kullanıyorum. Sadece dün kasmalar başladı. Ben yedekleri uygulamadan alırım. Sdmaid Pro ile onbellekleri vs temizledim. Yağ gibi oldu yine. İlk yüklediğim gün gibi oldu. Ama sizde ilk günden kasma yapması düşünülmesi gereken birşey
Hocam işte bende onu diyorum. Donanımsal olarak bir sıkıntı yoktur herhalde. Biraz cahilce olacak bu söylediğim ama. Artık sebebi orada aramaya falan başladım hiç sormayın. Ama öyle olmuş olsa 11.0.2.0'da niye kasma, takılma yoktu değil mi hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasma bende hiç olmadı desem yalan olur. Romu uzun zamandan beri yani ilk çıktığından beri kullanıyorum. Sadece dün kasmalar başladı. Ben yedekleri uygulamadan alırım. Sdmaid Pro ile onbellekleri vs temizledim. Yağ gibi oldu yine. İlk yüklediğim gün gibi oldu. Ama sizde ilk günden kasma yapması düşünülmesi gereken birşey
Bu arada Sdmaid Pro benim de ismini duyduğum ama hiç kullanmadığım bir uygulama. Tam olarak ne yaptığını, ne işe yaradığını anlatırsanız bende deneyebilirim hocam