Düzeldi hocam ya çok sağolunAynen hocam
Hocam yarın boş zamanım olacak şu tema ile ilgili rehberinizi ayrıntılı incelemek istiyorum. Çok basit küçük bir detay belki ama Hat simgesi olsa gerek. Kendi yaptığınız temada gerçekten çok hoşuma gitmişti. Bende kendi zevkime uygun becerebildiğim kadar yarın uğraşıp bişeyler yapmak istiyorum doğrusuRica ederim ne demek
Takıldığınız yer olursa yazabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırımHocam yarın boş zamanım olacak şu tema ile ilgili rehberinizi ayrıntılı incelemek istiyorum. Çok basit küçük bir detay belki ama Hat simgesi olsa gerek. Kendi yaptığınız temada gerçekten çok hoşuma gitmişti. Bende kendi zevkime uygun becerebildiğim kadar yarın uğraşıp bişeyler yapmak istiyorum doğrusu
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnceleyeyim hocam teşekkürlerBu konuyu inceledinizmiUygulama - Swift Backup Yedek Alma Uygulaması
Sadece root yetkisi olan cihazlarda çalışır Malum bazı cihazlarda Titanium Backup 'tan yedek alınca sorunsuz yedek alırken geri yüklerken uygulamalar yükleniyor fakat bir çoğu çalışmıyor. Migrate de ise yedeği tam alıyor fakat sorunlu uygulamalar hiç geri gelmiyor yani yüklenmiyor. Eğer böyle...forum.miuiturkiye.net
Tamamdır hocam. Ekstradan EU Rom ile ilgili beni mutlu eden bir farklılıktan da bahsetmek istiyorum. Stock Rom'da arama özelliği olan uygulamalarda, normal çağrılarda vs. hoparlöre aldığımda ve kulaklık kullandığımda sürekli bir yankı, karşı taraftan sesinin kendine sektiğini, 2 kere duyduğunu söyleyenler olmuştu. Eu'da ne gariptir ki bu sorun ortadan kalktıTakıldığınız yer olursa yazabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım
Rom stabil falan da değil 1 ön kamera resmen hatalı blur yani güzellik efekt lerinin hiçbiri çalışmıyor etki etmiyor 2 arka kamera da çok komikki 4k video özelliğini almışlar sadece 1080p çekiyor. Rom hataları bunlar bulduklarim. Diğer sağlam romdaki kamerayı xml ve apksini bu Roma bastım ama oda hata veriyor kamera durdu diye nasıl olacak peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi Cidden hiç kimse bu kamera hatasını farketmedimi. Enterasan ben direk kameraya bakarım romdan sonra. Yanı okadar şey dururken insan neden Kameradan kırpar ki yaa
Hangi romdan bahsediyorsunuzRom stabil falan da değil 1 ön kamera resmen hatalı blur yani güzellik efekt lerinin hiçbiri çalışmıyor etki etmiyor 2 arka kamera da çok komikki 4k video özelliğini almışlar sadece 1080p çekiyor. Rom hataları bunlar bulduklarim. Diğer sağlam romdaki kamerayı xml ve apksini bu Roma bastım ama oda hata veriyor kamera durdu diye nasıl olacak peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi Cidden hiç kimse bu kamera hatasını farketmedimi. Enterasan ben direk kameraya bakarım romdan sonra. Yanı okadar şey dururken insan neden Kameradan kırpar ki yaa