MIUI 11 Redmi 5 Plus Eu Stabil 11.0.3.0 OEGCNXM V11 8.1 Kurulum

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Açıkçası yedekleme ve geri yükleme konusunda pek bilgim yok. Dalvik cache ve cache yapsam sadece problem olur mu sizce? En son android sürümü yükselirken temiz kurulum yapmıştım. Uzun iş gerçekten
Bu konuyu inceledinizmi

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Eu ekibi kernel düzenlemesi yapmıyor diye biliyorum. Xiaomi ne verirse onu ekliyor. Sorun xiaomi de yani. Eski telefonlara optimizasyon yapmayı bırakıyor çünkü 4 ayda bir yeni model çıkarıyor. (Redmi Note 7 - 8) gibi yani. Yoksa 4 ay bile sürmüyor.
Anladım hocam. O zaman dediğim gibi yapayım ben. 11.0.2 Genom kernel ile devam edeyim 11.0.3 şart değilse. Yani 11.0.3 kurup Genom kernel de kurabiliriz ama almam gereken çok yedek var. Ben telefona rom atınca veya sıfırlayınca yedeklerimi eskisi gibi geri yüklemem ayarlarını falan hali hazırda kullandığım düzene göre uyarlamam 1-2 günümü alıyor. Temiz kurulum yapmadan da geçme şansım var belki ama o şekilde de benim içime sinmiyor. Temiz kurulum her zaman daha iyi oluyor çünkü. Ben kalayım olmazsa?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Anladım hocam. O zaman dediğim gibi yapayım ben. 11.0.2 Genom kernel ile devam edeyim 11.0.3 şart değilse. Yani 11.0.3 kurup Genom kernel de kurabiliriz ama almam gereken çok yedek var. Ben telefona rom atınca veya sıfırlayınca yedeklerimi eskisi gibi geri yüklemem ayarlarını falan hali hazırda kullandığım düzene göre uyarlamam 1-2 günümü alıyor. Temiz kurulum yapmadan da geçme şansım var belki ama o şekilde de benim içime sinmiyor. Temiz kurulum her zaman daha iyi oluyor çünkü. Ben kalayım olmazsa?

Tercih sizin ben görüşlerimi ilettim

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Tercih sizin ben görüşlerimi ilettim
Yani hocam şöyle söyleyeyim o zaman? 11.0.3'e geçmesem bu şekilde 11.0.2'ye ilaven Genom ile kullanmaya devam etsem bir sorun olmaz sanırım? Olmadı daha sonra yüklerim?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Yani hocam şöyle söyleyeyim o zaman? 11.0.3'e geçmesem bu şekilde 11.0.2'ye ilaven Genom ile kullanmaya devam etsem bir sorun olmaz sanırım? Olmadı daha sonra yüklerim?

Bencede yüklemeyin hocam. O sürüm daha iyiydi gibi. Böyle devam edin

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Bencede yüklemeyin hocam. O sürüm daha iyiydi gibi. Böyle devam edin
Tamam hocam o zaman ben bir müddet daha bu sürümde kalayım. Bide hocam bişey sorucam size. Deneme amaçlı Swift Backup'u indirdim Google Play'den. Root izni vermek için ekrana gelen izin ver alerti gelmiyor. Bu bazı root isteyen uygulamalarda da zaman zaman oluyodu. 2. 3. açışımda falan anca çıkıyodu sebebi nedir sizce?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Tamam hocam o zaman ben bir müddet daha bu sürümde kalayım. Bide hocam bişey sorucam size. Deneme amaçlı Swift Backup'u indirdim Google Play'den. Root izni vermek için ekrana gelen izin ver alerti gelmiyor. Bu bazı root isteyen uygulamalarda da zaman zaman oluyodu. 2. 3. açışımda falan anca çıkıyodu sebebi nedir sizce?

Magisk sürümünüz kaç

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Magisk sürümünüz kaç
20.1 hocam. Siz bu konuyu açtığınızda 20.0 idi güncelleme gelmişti bende yükledim. Şu an bunu yazarken telefonun alt kısmında Swift Backup kullanıcı haklarını reddetti diye bir uyarı geldi mesela. Root checker ile baktığımda root da var görünüyor sorun yok gibi ama sormuyor

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
20.1 hocam. Siz bu konuyu açtığınızda 20.0 idi güncelleme gelmişti bende yükledim. Şu an bunu yazarken telefonun alt kısmında Swift Backup kullanıcı haklarını reddetti diye bir uyarı geldi mesela. Root checker ile baktığımda root da var görünüyor sorun yok gibi ama sormuyor

20.1 sorunlu hocam. Twrpden 20.0 flashlayin ve güncelleme yapmayın çözüldüğünü göreceksiniz. Çok kişi yaşadı bu şekilde çözdük. Bende dahil

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
20.1 sorunlu hocam. Twrpden 20.0 flashlayin ve güncelleme yapmayın çözüldüğünü göreceksiniz. Çok kişi yaşadı bu şekilde çözdük. Bende dahil
Tamam hocam direk install diyip flashlıyorum o zaman eski sürümü

Üst Alt