- Adım
- Uğurcan
- Cihazım
- M2101K6G
- Konular
- 44
Ben beta dan geçerken 0 dan kırmadım üzerine twrp ile kurup sadece dalvik ve cache wipeladım ama kernel ile bilmiyorum.Sekko hocam bunu da galiba yeni rom kurarmış gibi kuracaz en baştan. Verilerimiz de gidecek direkt flashlama gibi bi durum da yok anladığım kadarıyla
Ben beta dan geçerken 0 dan kırmadım üzerine twrp ile kurup sadece dalvik ve cache wipeladım ama kernel ile bilmiyorum.
Ben de zaten yedek almaya uğraşamayacağımdam yapmıştım da şuan problem yok temiz kurulum ile farkı pek yok gibiSekko hocam sanırım temiz kurulum yapmış. Belki dediğiniz gibi oluyodur ama temiz kurulum daha iyi olur diye hocam da temiz kurulum yapmış. Bende temiz kurulum yapabilirim problem değil fakat almam gereken yedek beni gerçekten her seferinde uğraştırıyor. Ama buna mecburum gibi. Daha stabil bir cihaz kullanacaksam bunu da yapmak zorundayım sanırım
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de zaten yedek almaya uğraşamayacağımdam yapmıştım da şuan problem yok temiz kurulum ile farkı pek yok gibi
Temiz kurulum daha iyi hocam. Diğer türlü de kurulur da sıkıntılar çıkıyor ben sevmiyorum sorunlu kullanmakYine de Sekko hocamı bi bekleyeyim ben hocam
O zaman hocam şöyle yapalım. Konudaki bir arkadaşımız Genom kernel ile Eu'nun kendi kerneli arasında performans ve şarj bakımından farkını sormuştu sizde 2-3 gün kullanmam lazım demiştiniz. 2-3 gün kullandıktan sonra eğer bizimle görüşlerinizi paylaşırsanız veyahut ben hatırlatırım size bende 2-3 gün sonra yükleyeyim?Temiz kurulum daha iyi hocam. Diğer türlü de kurulur da sıkıntılar çıkıyor ben sevmiyorum sorunlu kullanmak
Tamam hocam konudan yazarımO zaman hocam şöyle yapalım. Konudaki bir arkadaşımız Genom kernel ile Eu'nun kendi kerneli arasında performans ve şarj bakımından farkını sormuştu sizde 2-3 gün kullanmam lazım demiştiniz. 2-3 gün kullandıktan sonra eğer bizimle görüşlerinizi paylaşırsanız veyahut ben hatırlatırım size bende 2-3 gün sonra yükleyeyim?