MIUI 11 Redmi 5 Plus Eu Stabil 11.0.3.0 OEGCNXM V11 8.1 Kurulum

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Sekko hocam bunu da galiba yeni rom kurarmış gibi kuracaz en baştan. Verilerimiz de gidecek direkt flashlama gibi bi durum da yok anladığım kadarıyla

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Sekko hocam bunu da galiba yeni rom kurarmış gibi kuracaz en baştan. Verilerimiz de gidecek direkt flashlama gibi bi durum da yok anladığım kadarıyla
Ben beta dan geçerken 0 dan kırmadım üzerine twrp ile kurup sadece dalvik ve cache wipeladım ama kernel ile bilmiyorum.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Ben beta dan geçerken 0 dan kırmadım üzerine twrp ile kurup sadece dalvik ve cache wipeladım ama kernel ile bilmiyorum.

Sekko hocam sanırım temiz kurulum yapmış. Belki dediğiniz gibi oluyodur ama temiz kurulum daha iyi olur diye hocam da temiz kurulum yapmış. Bende temiz kurulum yapabilirim problem değil fakat almam gereken yedek beni gerçekten her seferinde uğraştırıyor. Ama buna mecburum gibi. Daha stabil bir cihaz kullanacaksam bunu da yapmak zorundayım sanırım

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Sekko hocam sanırım temiz kurulum yapmış. Belki dediğiniz gibi oluyodur ama temiz kurulum daha iyi olur diye hocam da temiz kurulum yapmış. Bende temiz kurulum yapabilirim problem değil fakat almam gereken yedek beni gerçekten her seferinde uğraştırıyor. Ama buna mecburum gibi. Daha stabil bir cihaz kullanacaksam bunu da yapmak zorundayım sanırım

Ben de zaten yedek almaya uğraşamayacağımdam yapmıştım da şuan problem yok temiz kurulum ile farkı pek yok gibi

miui playet

Tecrübeli Üye
Uzman Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
75
Hocam tek bir sorum var.
Ben şuan android Q beta romdayım ve bu rom aşırı akıcı ve stabil o akıcılığı bu rommda bulabilir miyim?
Önceden eu rom kullanıcısıydım fakat r5+ betadan kalkınca PE roma geçtim. Bu romu düşünmemin nedeni de PE romdaki desteğin kesilmesi oldu.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Yine de Sekko hocamı bi bekleyeyim ben hocam

Temiz kurulum daha iyi hocam. Diğer türlü de kurulur da sıkıntılar çıkıyor ben sevmiyorum sorunlu kullanmak

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Temiz kurulum daha iyi hocam. Diğer türlü de kurulur da sıkıntılar çıkıyor ben sevmiyorum sorunlu kullanmak
O zaman hocam şöyle yapalım. Konudaki bir arkadaşımız Genom kernel ile Eu'nun kendi kerneli arasında performans ve şarj bakımından farkını sormuştu sizde 2-3 gün kullanmam lazım demiştiniz. 2-3 gün kullandıktan sonra eğer bizimle görüşlerinizi paylaşırsanız veyahut ben hatırlatırım size bende 2-3 gün sonra yükleyeyim?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
O zaman hocam şöyle yapalım. Konudaki bir arkadaşımız Genom kernel ile Eu'nun kendi kerneli arasında performans ve şarj bakımından farkını sormuştu sizde 2-3 gün kullanmam lazım demiştiniz. 2-3 gün kullandıktan sonra eğer bizimle görüşlerinizi paylaşırsanız veyahut ben hatırlatırım size bende 2-3 gün sonra yükleyeyim?

Tamam hocam konudan yazarım

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular